Cisco objavio kupnju tvrtke Greenfield Networks

Racunalo.com foto

Tvrtka Greenfield ima bogato iskustvo u području razvoja poluvodiča za Metro Ethernet tržište a ta tehnologija nadopunjuje Ciscovu postojeću liniju Metro Ethernet proizvoda.
“Uvođenjem tehnologije tvrtke Greenfield Networks u Ciscov asortiman Metro Ethernet preklopnika, moći ćemo na tržište brže plasirati nove značajke namijenjene telekomunikacijskim operaterima”, izjavila je Kathy Hill, viša potpredsjednica odjela za Ethernet i bežičnu tehnologiju.
Kupnja je podložna raznim standardnim završnim odredbama, kao i odobrenju sukladno važećim propisima, a njen konačan završetak očekuje se u drugom tromjesečju Ciscove fiskalne 2007. godine. Uvjeti sporazuma nisu objavljeni.
Tvrtka Greenfield Networks osnovana je 2000. godine i ima 60 zaposlenika u Sunnyvaleu u Kaliforniji, te u Bangaloreu u Indiji.
Po dovršetku transakcije, proizvodni asortiman i zaposlenici tvrtke Greenfield Networks postat će dio Ciscovog odjela za Ethernet i bežičnu tehnologiju kojeg vodi gđa Hill.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.