Cisco objavio dobitnike nagrada Global Channel Partner Award Winners za 2006. godinu

Racunalo.com foto

U konkurenciji tvrtki Cisco partnera iz područja Srednje i Istočne Europe za izvrsnost u poslovanju, nagradu Partner Summit Global Channel Partner Award dobile su dvije hrvatske tvrtke i to CS Computer Systems i Metronet. Tvrtka CS Computer Systems nagradu je dobila u katergoriji Premier partner, dok je tvrtka Metronet tu nagradu dobila u kategoriji Service Provider. Tvrtka CS Computer Systems bila je također nominirana i u kategoriji Enterprise partner za područje srednje i istočne Europe.
Na državnoj razini, nagradu su dobile četiri tvrtke Cisco partner i to tvrtka IBM u kategoriji Technology excelence (UC), tvrtka Computeh iz područja Technology Excelence Security, tvrtka COMBIS u kategoriji Public Sector te tvrtka Mrežne Tehnologije Verso u kategoriji Solution Innovation.

Uz dobivenu nagradu, tvrtka Computeh bila je nominirana i u kategoriji Silver partner. Nominirane su također bile i tvrtke RecroNET u kategoriji Gold Partner te T-Com Hrvatska u kategoriji Managed Services.

Tvrtka Computer Systems je Cisco Premier Partner od 1999. godine te je i ove godine dobila nagradu u ovoj kategoriji u jakoj konkurenciji zbog iznimne suradnje s tvrtkom Cisco te proaktivnim nastupom protekle godine koji je rezultirao značajnim rastom prodaje.

Tvrtka Metronet primila je nagradu u kategoriji Service provider zbog izvrsne poslovne suradnje s tvrtkom Cisco te ulaganjem značajnih sredstava u opremu i usluge tijekom 2006. godine. Povrh iznimne suradnje, Metronet je zaslužan i za utjecaj na hrvatsko telekomunikacijsko tržište pružajući nove i inovativne usluge.

Dobitnici Cisco partnerskih nagrada za 2006. godinu u Hrvatskoj su:

Područje

Kategorija:

Dobitnici:

Hrvatska

Technology Excelence (UC)

IBM

Hrvatska

Technology Excelence Security

Computech

Srednja i Istočna Europa

Premier Partner

CS Computer Systems

Hrvatska

Public Sector

COMBIS

Srednja i Istočna Europa

Service Provider

Metronet

Hrvatska

Solution Innovation

Mrežne Tehnologije Verso

“Slijedeći trendove proteklih godina, i ove je godine velik broj hrvatskih tvrtki osvojio nagrade koje su dodijeljene na Cisco Partner Summit-u 2007. za proteklu godinu. Hrvatske tvrtke osvojile su ukupno šest nagrada u različitim kategorijama što samo doprinosi već poznatoj činjenici da Cisco u Hrvatskoj ima vrhunske partnere.”, izjavio je ovom prigodom Ivan Olujić, Channel Account Manager tvrtke Cisco Hrvatska.
Nagrade Cisco Global Awards dodjeljuju se partnerima koji zadovoljavaju određene kriterije kojima se identificira najbolji partner u svakoj kategoriji. Cisco je također uspostavio formalan proces nominiranja i izbora partnera koji započinje kandidiranjem partnera iz svakog prodajnog područja za svaku kategoriju. Te se nominacije potom odobravaju i skupina Ciscovih globalnih partnera i vodećih ljudi iz prodajnih područja donosi konačan izbor. Svi partneri koji osvoje Ciscove godišnje nagrade zadovoljavaju kriterije Cisco Channel Partner Programa i zadovoljstva korisnika, što je temeljni kriterij za dobivanje nagrade.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.