Cisco NetRiders: predstavnici Algebre ekipni pobjednici natjecanja

Fotografija članka: Cisco NetRiders: predstavnici Algebre ekipni pobjednici natjecanja

U jakoj konkurenciji, ekipa Cisco akademije Algebra, s čak dva finalista, osvojila je prvo mjesto na natjecanju u poznavanju mrežnih vještina i rješavanju praktičnih problema.

Oglas

Algebrini polaznici ove su godine, osvajanjem ekipnog prvog mjesta, postigli dosad najveći uspjeh na nacionalnom natjecanju NetRiders na kojemu se natječu najbolje ekipe Cisco akademija iz Hrvatske. Natjecatelji Algebre također su osvojili prva dva mjesta u ukupnom poretku, a i najbolje plasirana ženska predstavnica također dolazi iz ove akademije. Finalisti će nastupiti ovog listopada na regionalnom natjecanju – Cisco Networking Academy NetRiders EMEA International Competition – gdje će predstavljati Hrvatsku.

Predstavnici Algebre osvojili su, kao Cisco akademija, 1. mjesto na ovogodišnjem natjecanju NetRiders gdje se najbolji mladi stručnjaci u Hrvatskoj natječu u poznavanju mrežnih tehnologija i brzom rješavanju problema koji se pojavljuju u svakodnevnom radu. Sudionici su u 60 minuta morali riješiti ispit koji se sastojao od 100 zadataka te zatim u 90 minuta pristupiti rješavanju čak 20 praktičnih zadataka, korištenjem softverskih alata za nadzor računalnih mreža.

Pritom su polaznici Algebrinih akademija zaslužili visoke plasmane – Filip Lerinc iz splitske Algebre osvojio je prvo, Vladimir Kosanović, također iz splitske Algebre, drugo mjesto u ukupnom poretku, dok je Ivana Mesarić Putrić iz zagrebačke Algebre ukupno najbolje plasirana ženska predstavnica na natjecanju. Pobjednici, svi odreda polaznici Algebrine Cisco akademije, za svoj su uspjeh osvojili vrijedne nagrade koje uključuju stipendije za daljnje profesionalno usavršavanje i certifikaciju u smjeru jedne od najtraženijih kvalifikacija među mrežnim profesionalcima – Cisco Certified Network Professional (CCNP).

Cisco NetRiders predstavnici Algebre ekipni pobjednici natjecanja

„Ciscov CCNA program obrazovanja i cjelokupna Cisco akademija jedan su od najtraženijih certifikacijskih programa u ponudi Algebre što, s obzirom na potražnju za kvalitetnim stručnjacima koji mogu upravljati mrežnom infrastrukturom u tvrtkama, nimalo ne čudi. Kako ovo nije prvi puta da polaznici i predstavnici Učilišta Algebra ostvaruju značajne plasmane na hrvatskom natjecanju NetRiders, drago nam je da smo još jednom dobili potvrdu kao jedna od najboljih Cisco akademija u regiji što se tiče kvalitete edukacije i kvalitete certificiranih stručnjaka“, izjavio je voditelj Cisco akademije u Algebri, Vicko Škerlj, čestitajući pobjednicima i pobjedničkom timu.

Ovogodišnje, šesto po redu natjecanje, namijenjeno je polaznicima Cisco akademija iz Hrvatske s ciljem da kroz izazove i natjecanja izdvoji i nagradi najbolje polaznike CCNA programa. U sklopu globalnog Ciscovog projekta, Algebrini natjecatelji koji su ukupno bili plasirani na prva tri mjesta, dobili su priliku predstavljati Hrvatsku na regionalnom NetRiders EMEA natjecanju za područje Europe, Bliskog istoga i Afrike. Na ovom natjecanju, koje će se održati u listopadu, odmjerit će snage s gotovo 200 natjecatelja iz drugih država i biti u prilici osvojiti studijsko putovanje u američko sjedište tvrtke Cisco i još nekoliko tehnoloških kompanija. Algebra će, dakako, svojem pobjedničkom timu i pojedincima osigurati sudjelovanje na regionalnom natjecanju kao i pomoći na sve ostale načine kako bi se za njega što bolje pripremili.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.