Cisco kupuje tvrtku BroadWare Technologies

Racunalo.com foto

Ovom akvizicijom Cisco će moći svojim korisnicima omogućiti jednostavan pristup video sadržajima (uživo i snimljenima) za nadzor, što će ubrzati reakciju, potencijalne istrage i rješavanje problema. Nadalje, akvizicija će savršeno nadopuniti Ciscovu postojeću ponudu proizvoda za video nadzor, olakšavajući prijelaz s analognog video nadzora na digitalno mrežno rješenje.


Koristeći IP mrežu kao platformu za konvergiranje aplikacija, tvrtke mogu na jednostavan način integrirati i sinhronizirati video sadržaj s drugim zaštitnim i sigurnosnim sustavima kao i drugim poslovnim alatima. BroadWare Technologies će pomoći Ciscu da novu vrijednost video nadzora isporuči svojim korisnicima različitih profila, uključujući komercijalne korisnike i podružnice velikih kompanija, kampuse, središnjice i velike korisnike iz javnog sektora.


“Cisco smatra da tržište infrastrukture video nadzora predstavlja veliku priliku za rast koja zahtijeva mogućnost podrške i IP i analogne instalacije”, izjavio je Marthin De Beer, viši potpredsjednik Ciscovog Odjela za nove tehnologije (Emerging Market Technologies Group, ili skraćeno EMTG). “Zahvaljujući akviziciji tvrtke BroadWare, Cisco će moći pratiti i odgovoriti na postojeće i buduće prilike u području video nadzora.”


Konačan završetak preuzimanja tvrtke BroadWare očekuje se u četvrtom kvartalu Ciscove fiskalne 2007. godine, koji završava 27. srpnja 2007. godine.


Tvrtka BroadWare osnovana je 1995. godine i ima 38 zaposlenika s uredima u Santa Clari u Kaliforniji i McLeanu u Virginiji. Po dovršetku akvizicije, proizvodi i zaposlenici tvrtke BroadWare postat će dio EMTG odjela tvrtke Cisco kojeg vodi De Beer.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.