Cisco Expo 2010 u Splitu

Fotografija članka: Cisco Expo 2010 u Splitu

Slogan konferencije "Kolaboracija – nova snaga poslovne suradnje" prenosi Ciscovu viziju transformacije današnjeg poslovanja. Upravo trendovi koji se nameću u mrežnim tehnologijama i servisima koje one produciraju (socijalne mreže, web 2.0 alati i sl.) pokazuju da je kolaboracija budućnost uspješnog poslovanja.

"Svi znamo da je za svaki uspjeh važna kvalitetna komunikacija. Stoga se želimo usredotočiti na nove tehnologije i rješenja za suradnju kako bi utjecali na promjenu paradigme poslovnog upravljanja sa naredbeno-upravljačkog modela na kolaboracijski model poslovanja. Ukoliko ljudi mogu biti učinkoviti na poslu i još uvijek imati vremena za uživanje u životu izvan radnog vremena i poslovnog okruženja, tada kolaboracijska rješenja mogu biti ključni sastojak povećanih performansi. Vjerujemo da je to naš zajednički cilj!", izjavila je Ana Blažinić v.d. generalnog direktora, Cisco Hrvatska.

Konferencija Cisco Expo 2010 će i ove godine okupiti  postojeće ali i potencijalne korisnike i partnere, predstavnike državnih i lokalnih vlasti te predstavnike najznačajnijih medija iz ICT-a i gospodarstva. Predavanja će se, kao i dosadašnjih godina, održati kroz više prezentacijskih nizova koje ćemo obogatiti dodatnim sadržajima i zanimljivim temama.

Lokacija : Le Méridien Lav, Split

Vrijeme: 24. – 26.ožujak 2010.

Više informacija kao i prijave moguće je izvršiti na stranici

 

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.