Chuwi priprema 12-inčni dual boot tablet sa Remix i Win 10 OS-om

Fotografija članka: Chuwi priprema 12-inčni dual boot tablet sa Remix i Win 10 OS-om

Kompanija Chuwi je poznata po proizvodnji odličnih tableta u što smo se i sami imali prilike uvjeriti, a sada pripremaju nešto zaista posebno.

Oglas

Iz službene smo najave tako saznali da će kompanija Chuwi uskoro predstaviti svoj novi 2-u-1 tablet, a najzanimljivija stvar kod njega je što će osim Windows 10 doći i sa Remix operativnim sustavom.

Iako datum predstavljanja još nije službeno potvrđen, očekuje se da će to biti negdje tijekom trećeg kvartala ove godine. Novi tablet kompanije Chuwi će doći sa ekranom dijagonale 12 inča i rezolucije 2.160 x 1.440 piksela. U svom radu će se oslanjati na Intelov procesor X5 serije koji će biti ukomponiran sa 4 GB RAM-a i 64 GB interne memorije koja će se moći proširiti do ukupno 128 GB.

Između ostaloga, ovaj će tablet doći sa dual boot značajkom što znači da će korisnik moći birati između Windows 10 i Remix OS-a koji je baziran na Android 6.0 Marshmallow-u. Za autonomiju ovog Chuwi tableta brinut će baterija kapaciteta 11.000 mAh, a kupcima će biti ponuđen u zlatnoj i sivoj boji.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.