Chuwi LapBook, prvo kompanijino prijenosno računalo

Fotografija članka: Chuwi LapBook, prvo kompanijino prijenosno računalo

Novi prijenosnik ove popularne kineske kompanije, Chuwi LapBook, može se pojvaliti 15,6 inčnim ekranom, radom na Windows 10 operativnom sustavu, zanimljivom konfiguracijom i vrlo, vrlo privlačnom cijenom.

Oglas

Nije teško zaključiti kako Chuwi ima vrlo sličnu filozofiju kao i Xiaomi, kada govorimo o razvoju prijenosnih računala. Xiaomi je već ranije predstavio svoj , a sličnu će priču ispričati i ova kompanija koja je predstavila svoj Chuwi LapBook prijenosnik.

No, razlika je ogromna, kako u konfiguraciji tako i u cijeni. Novi Chuwi LapBook djeluje više kao tablet uređaj kojem je dodana tipkovnica, no hardverska konfiguracija je dovoljna za ugodan rad. To nam sugerira i veliki 15,6 inčni ekran Full HD rezolucije koji će vam pružiti komociju u radu.

Druga dobra karakteristika je predinstaliran Windows 10 operativni sustav koji na sugerira kako je ovaj prijenosnik spreman i za ozbiljniji posao. Isto tako, možete i sami vidjeti kako su se potrudili u dizajnu tako da laptop izgleda manji nego što to on zaista i je. Smanjena je i težina, tako da je osjetno lakši od standardnih prijenosnika te veličine, težak je samo 1,8 kilograma i tanak samo 22 milimetra.

Chuwi LapBook – osnovne značajke:
•    Ekran: 15.6 inch, Full HD
•    CPU: Intel X5 Series, 4 jezgre, 64 bitni Intel Cherry Trail Z8300
•    GPU: Intel HD grafika Gen 8
•    RAM: 4 GB DDR3L
•    Interna memorije: 64 GB
•    Baterija: 10000 mAh
•    Kamera: 2 MP prednja
•    Povezivost: USB 3.0 port, USB 2.0 port, HDMI, Bluetooth 4.0, WiFi

Važno je spomenuti kako ćete u Windows 10 OS-u dobiti predinstaliran Skype, a radi na kineskom i engleskom jeziku. Tipkovnica je standardna.

Novi smo Chuwi LapBook prijenosnik pronašli u pretprodaji na po cijeni od samo 241$. Prve isporuke kreću 5. studenog.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.