Chuwi LapBook Air će biti najtanji laptop koji su proizveli, i bit će moćan

Fotografija članka: Chuwi LapBook Air će biti najtanji laptop koji su proizveli, i bit će moćan

Chuwi nam je vrlo draga kompanija. Majstori su za napraviti moćne, pouzdane i cjenovno povoljne tablete, a odnedavno proizvode i prijenosna računala. Njihova najnoviji uradak je Chuwi LapBook Air.

Oglas

U kompaniji se hvale kako su ponovo uspjeli napraviti uređaj koji je lijep, tanak i moćan. Radi se o prijenosniku s 14,1 inčnim ekranom i zaista vrhunskim vanjskim izgledom, tako da će novi Chuwi LapBook Air mnogi poželjeti. S obzirom na njegov izgled nevješto će ga oko lako zamijeniti za Appleov MacBook Air, toliko su ga dobro uspjeli… kopirati… :)

Koliko je tanak i elegantan govori nam i podatak od samo 6 milimetara (donji dio kod tipkovnice) što zvuči praktički nevjerojatno. Ekran je 14,1 inčni, kućište je u potpunosti napravljeno od metala, a težak je 1,3 kilograma. Laptop djeluje vrlo komforno i elegantno, zbog toga ga i uspoređuju s Appleovim MacBookom Airom ili Microsoftovim Surface Laptopom. Zgodno je spomenuti i kako ekran ima vrlo tanke rubove, za razliku od brojne konkurencije.

Spomenimo i kako je ekran pune laminacije i FHD rezolucije od 1920 x 1200 točaka (omjera 16:10). Inače radi na Intel Core M procesoru, ima 4 GB ili 6 GB RAM-a i 64 GB ili 128 GB interne memorije. Ugrađena je i HD webkamera, kao i 2x USB ulaza pune veličine.

Za sada nema informacija o cijeni i dostupnosti, no poznajući kompaniju vjerujemo kako će Chuwi LapBook Air cjenovno biti vrlo povoljan.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.