Chuwi LapBook 12.3 – pojavili se detalji i prije službene premijere

Fotografija članka: Chuwi LapBook 12.3 – pojavili se detalji i prije službene premijere

Popularna kineska kompanija namjerava tržištu predstaviti još jedno prijenosno računalo kojeg su nazvali Chuwi LapBook 12.3. Ovo je i prva njegova službena fotka.

Oglas

Ovaj je prijenosnik prilično moćan, a upravo su se pojavili i njegovi podaci i prije službene premijere. Tako smo saznali kako će Chuwi LapBook 12.3 imati 12,3 inčni ekran, kao što to i njegov naziv sugerira. Radi se o Retina ekranu neobične rezolucije od 2736 x 1824 točaka (omjer 4:3).

Što se tiče procesora, spominje se Intel Celeron “Apollo Lake” N3450 procesor na 1,1 GHz (u turbo modu na 2,2 GHz), no ono što nas je još više impresioniralo je kako će imati 6 GB RAM-a i 64 GB interne memorije. Laptop podržava dual-band Wi-Fi 2.4G/5G, kao i Bluetooth.

Chuwi LapBook 12.3 će službeno biti predstavljen krajem mjeseca, a glavna prodajna snaga bit će mu upravo spomenuti Retina ekran koji je navodno vrhunski, jer se radi o istom panelu koji se nalazi u Appleovom MacBooku.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.