Chuwi January Sale – akcijska prodaja uz prigodne poklone na Geekbuyingu

Fotografija članka: Chuwi January Sale – akcijska prodaja uz prigodne poklone na Geekbuyingu

Na svima vam dobro poznatom Geekbuying webshopu pronašli smo vrlo zgodnu akcijsku prodaju nama omiljenog Chuwi branda, a koja je obogaćena i kuponskim kodovima.

Oglas

Koliko vidimo već na samom vrhu , osim što su cijene snižene imate priliku iskoristiti i dodatne kuponske kodove koji će dodatno sniziti cijenu uređaja na toj akcijskoj stranici. Ovisno o cijeni samog uređaja kako ona raste tako raste i popust kuponskog koda. Ima ih više, nećemo ih sada nabrajati, tako da vam preporučujemo da i sami provjerite koje vam se prilike pružaju, bar vas to ništa ne košta. Inače, akcijski prodajni period traje do 17. siječnja.

Svidjet će vam se i kompanijini zanimljivi prijenosnici po također povoljnim cijenama, kao što su Chuwi Lapbook s 14,1 inčnim ekranom i Intelovim “Apollo Lake” Pentium procesorom, kao i veći Chuwi LapBook s 15,6 inčnim ekranom i Intel “Cherry Trail” Atom procesor. Oba imaju Intel procesor i vrlo povoljnu cijenu.

Posebno volimo Chuwi tablete, i sami smo imali prilike neke testirati, a na ovoj akcijskoj stranici imate posebnu pogodnost – uz neke modele tableta dobit ćete i prigodne poklone kao što su tipkovnice, dodatna kućišta ili microSD kartice od 64 GB. Sve se to nalazi na istoj .

I posljednji dio ove akcijske stranice donosi vam neke zanimljive ponude koje u paketu donose tablete i pripadajuće tipkovnice, također po sniženim cijenama. Posebno nam se sviđaju modeli s dva operativna sustava (Dual OS) – Android i WIndows. U ponudi su modeli kao što su Chuwi Hi10 Pro Dual OS ili Chuwi Hi10 Plus, kao i originalna Chuwi Hipen H2 Active digitalna stylus olovka.

Ima vrlo zanimljivih stvari na , preporučujemo provjeriti.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.