Chuwi Hi13, Hi12, Hi10 i drugi laptopi i tableti po sniženim cijenama

Fotografija članka: Chuwi Hi13, Hi12, Hi10 i drugi laptopi i tableti po sniženim cijenama

Chuwi je etablirani kineski brend na području tableta i hibridnih 2-u-1 prijenosnih računala. Na Geekbuyingu smo pronašli posebnu akcijsku stranicu s Chuwi Hi13, Hi12, Hi10 i drugim modelima čija je cijena snižena. Vrijedi je pogledati.

Oglas

Posebna akcijska stranica se nalazi na , a na njoj ćete pronaći najnovije kompanijine proizvode po fer cijenama, što možete i sami vidjeti. Primijetit ćete kako ih možete kupiti u kombinaciji s još nekim dodacima tako da vam to u konačnici ispadne jeftinije.

Prvi je u ponudi odlični Chuwi Hi13 hibridni prijenosnik s 13,5 inčnim 3K Retina ekranom, a koji radi na Intel Celeron N3450, a može se pohvaliti i odličnom baterijom koja će raditi do 10 sati. U paketu možete uzeti i digitalnu stylus olovku, tipkovnicu ili oboje. Cijena je nešto veća, ali je opet niža kada bi to uzimali posebno.

Slijedeći je Chuwi Hi12 s manjim 12 inčnim Retina ekranom rezolucije od 2160 x 1440 točaka, a zanimljiv je i po tome što radi na dva operativna sustava – Androidu i Windowsima.  Inače radi na Intel Atom procesoru, a baterija također traje oko 10 sati. Također ga možete kupiti u kompletu s digitalnom olovkom, tipkovnicom ili oboje.

Oba se nalaze na istoj Geekbuying akcijskoj stranici.

Nešto niže na istoj stranici su pravi prijenosnici, modeli Chuwi Lapbook 14,1 i Lapbook 15,6, oba rade na Windows 10 operativnom sustavu, s tim da prvi radi na Intel Celeron N3450, a drugi na Intel Atom Z3850 procesoru. Niže je Hi10 Plus 10,8 inčni tablet s FHD ekranom od 1920 x 1080 točaka, također s Dual OS-om i podrškom za digitalnu olovku.

I na kraju akcijske stranice se nalazi kolaž ponude Chuwi uređaja, ima zanimljivih modela, izbor je na vama. Preporučujemo posjetite akcijsku stranicu na i pogledajte ponudu, bar vas to ništa ne košta… :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.