Chuwi Hi13 alternativa Microsoftovom Surface Laptopu?

Fotografija članka: Chuwi Hi13 alternativa Microsoftovom Surface Laptopu?

Microsoft je početkom mjeseca najavio svoj Surface Tablet, s kojim će se boriti na tržištu prijenosnih računala. No, nije sam, već su se počeli pojavljivati modeli konkurentskih kompanija, kao što je Chuwi Hi13.

Oglas

Surface Laptop s 13,5 inčnom ekranu je trenutno u pretprodaji od 999$, a u prodaji će se pojaviti 15. lipnja, a što smo . Chuwi Hi13 je u prodaji od prošlog mjeseca, a cijena mu je 1/3 od cijene Microsoftovog laptopa.

Chuwi Hi13 ima isti ekran kao i Surface Laptop, isti omjer i istu RGB pokrivenost, dok je rezolucija čak i veća, 3000 x 2000 točaka (267 ppi). Oba imaju i 4 GB RAM-a (na više), dok je Microsoftov laptop jači u SSD disku. Isto tako, oba rade na Windows OS-u, Chuwi na Home, a Surface na Windows 10 S OS-u.

Ipak, treba biti iskren, i kada se sve zbroji i oduzme, Surface Laptop je osjetno bolji od Chuwi Hi13 prijenosnika. S obzirom da mu je cijena 347$ pitamo se je li zaista tri puta bolji. Nismo sigurni. Mi smo vam dali informaciju, zaključak donesite sami.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.