Chuwi Hi12 je novi Windows 10 tablet s vrlo solidnim hardverom i odličnom cijenom

Fotografija članka: Chuwi Hi12 je novi Windows 10 tablet s vrlo solidnim hardverom i odličnom cijenom

Ovaj kineski proizvođač nas uvijek ugodno iznenadi svojim novim proizvodima, a isto vrijedi i za novi i veliki Chuwi Hi12 tablet koji ima 12 inčni ekran i radi na Windows 10 operativnom sustavu.

Oglas

Radi se o svojevrsnoj alternativi puno skupljim tabletima kao što su iPad Pro, Microsoft Surface i drugi, a donosi veliki 12 inčni QHD ekran rezolucije 2160 x 1440, a radi na Intel “Cherry Trail” Atom  X5-Z8300 na 1,84 GHz, o čemu smo već ranije u nekoliko navrata.

Na tablet se može spojiti i magnetska tipkovnica, a dolazi s 4 GB RAM-a i 64 GB proširive interne memorije. Na raspolaganju su vam i dvije kamere od 2 MP i 5 MP, a podržava WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0 i ima uvijek koristan HDMI video izlaz za spajanje na vanjski monitor ili TV.

Ugrađeni su i USB 3.0 i USB 2.0 ulazi, kao i masivna baterija od 11000 mAh, što je odlično, ali i potrebno za ovako veliki ekran. Već smo spomenuli kako radi na Windows 10 OS-u, a reći ćemo i kako je kućište metalno, tanko je samo 8,9 milimetara.

Chuwi Hi12 se počeo prodavati krajem siječnja po cijeni od 249-269$, a koliko vidimo možete ga naći u brojnim webshopovima:


Šteta što nije “dual boot”, no u Chuwiju obećavaju kako postoji vjerojatnost da se pojavi i takav model. Hoće li i kada, za sada je velika nepoznanica… :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.