Chuwi Brand Sale – još jedna odlična akcijska prodaja na Geekbuying webshopu

Fotografija članka: Chuwi Brand Sale – još jedna odlična akcijska prodaja na Geekbuying webshopu

Ova vrlo popularna kineska kompanija se odlično etablirala na području tableta, ultra laganih prijenosnika, punjača, baterija i druge opreme. Svakako bi trebali pogledati ponudu na posebnoj akcijskoj stranici na Geekbuying webshopu.

Oglas

Prije nekoliko dana smo objavili zanimljivu , a s obzirom da ste vrlo pozitivno reagirali na tu vijest donosimo još jednu akcijsku prodaju, usudili bi se reći još zanimljiviju nama drage kineske kompanije – Chuwi Brand Sale na .

Ono što ćete prvo uočiti je kako ovisno o kupovini možete odabrati i svoj kuponski kod što nećemo sada prepričavati, sve vam je lijepo ispisano na akcijskoj stranici. U ponudi su vrlo zanimljivi Chuwi uređaji, svi po sniženim cijenama, a uz mnoge ćete dobiti i dodatne poklone.

Prvi koji je u ponudi je odlični Chuwi Hi13 s ekranom od 13,5 inča vrlo visoke 3K rezolucije od 3000 x 2000 točaka. Inače radi na Intel Celeron procesoru, uz 4 GB RAM-a i 64 GB interne memorije proširivo do 128 GB.Baterija od 10000 mAh će izdržati do 7 sati rada.

I njega naravno možete pronaći na posebnoj akcijskoj stranici na .

Slijedeći je u ponudi je Chuwi Lapbook s većim 14,1 inčnim ekranom i koji kao i njegov prethodnik radi na Windows 10 operativnom sustavu. Također radi na Intel Celeron procesoru, ima 4 GB RAM-a i 64 GB interne memorije, kao i bateriju od 9000 mAh. Isto tako ima i pregršt ulaza i izlaza, podržava Wi-Fi i Bluetooth, tako da možemo reći kako se radi o punokrvnom prijenosniku vrlo povoljne cijene.

Boje tableta brane modeli Chuwi Hi12 s 12 inčnim ekranom, kao i Chuwi Hi10 s 10 inčnim ekranom, oba po povoljnim cijenama. Ono što svakako treba spomenuti i kako oba imaju Intel Atom X5 procesore 4GB/64GB memorije, te su oba dual-boot odnosno rade na dva operativna sustava – Windows i Android.

U ponudi se nalaze i brojni drugi modeli. Moramo priznati kako nam se posebno svidio Chuwi HiBox Mini PC uređaj koji također radi na dva OS-a, Windowsima i Androidu. Vidimo u ponudi i poseban brzi Chuwi Hi Charger (brzi punjač), auto punjač, power bank baterija i druge sitnice.

Sve to možete pronaći na istoj , isplati se provjeriti, bar vas to ništa ne košta… :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.