Chrome na Windowsima postaje još štedljiviji

Fotografija članka: Chrome na Windowsima postaje još štedljiviji

Nakon Microsoftovih paski, Google se odlučio uozbiljiti

Oglas

Posljednjih mjesec dana je Microsoft često kritizirao Chrome zbog potrošnje baterije kako na novim Windowsima 10, tako i na starim modelima.

Nije dugo trebalo da bi stigao “odgovor” iz Googlea izgleda. Google je izdao update kojim novi Chrome 53 dolazi u obliku stabilne inačice ne toliko gladne za amperima. Kao glavne značajke u poboljšanjima, Chrome 53 navodi upravo poboljšanja na optimizaciji CPU i GPU performansi. Uz to dolaze i dodatna poboljšanja prikazivanja video zapisa te općenita poboljšanja potrošnje baterije.

Navodno se ova verzija fokusirala isključivo na potrošnju baterije, a kako stvari stoje, inačica je prilično sabilna i bez problema pa je ažuriranje preporučljivo i sigurno.

Osim navedenoga, nova Chrome verzija ima i HiDPI poboljšanja – ikone, tabovi i ostale stvari bi trebale izgledati još ljepše te dosljednije odrednicama Material dizajna koji se konačno probio na Chrome.

Možete ažurirati svoj Chrome preko Postavke > Pomoć > O Google Chromeu

chrome je na windowsima još štedljiviji_3

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.