Chrome 64-bitnu verziju za Windows možete testirati već sada

Fotografija članka: Chrome 64-bitnu verziju za Windows možete testirati već sada

Budući da prema Googleovim statistikama većina Windows korisnika danas koristi 64-bitne verzije platforme, nedavno su izdali 64-bitni Chrome za Windows, a inačica je dostupna kao Canary, u eksperimentalnom kanalu preglednika.

Oglas

U Googleu smatraju da u trenutnoj fazi je 64-bitna verzija oko 25% brža od stabilne 32-bitne Chrome inačice (35) za grafiku i multimediju, ima stopu neuspjeha gotovo 50% manje u odnosu na 32-bitni Chrome u renderiranju stranica i može iskoristiti neke najaktualnijih sigurnosne značajke sustava Windows, kao što je ASLR.

Možete testirati 64 bitnu inačicu na svojim Windows 7 i Windows 8 sustavima. Samo prije testiranja provjerite je li vaši Windowsi su 64-bitni. Svoje povratne informacije možete podijeliti s Googleom. Preuzimanje nove inačice Chrome neće zamijeniti staru verziju, tako da se ne morate zamarati s deinstalacijom. Nova verzija također čuva sve postavke i oznake koje imate do sada.  Preuzimanje: ili .

Chrome 64-bitnu verziju za Windows možete testirati već sada 01

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.