Chinese New Year Special Promotion Sale – veliki popusti za kinesku novu godinu na GearBestu

Fotografija članka: Chinese New Year Special Promotion Sale – veliki popusti za kinesku novu godinu na GearBestu

Za nekoliko dana nastupa kineska nova godina, ili kako to oni zovu “proljetni festival” (Spring Festival). Povodom ove velike godišnje proslave na GearBestu smo pronašli posebnu promotivnu stranicu koju biste svakako trebali posjetiti.

Oglas

Na pronaći ćete vrlo bogatu ponudu brojnih proizvoda i dodatne opreme čija se cijena kreće već od 0,99$. Isto tako, mnogim su proizvodima snižene cijene i do 70%, što možete vidjeti i sami, a možete uloviti i vrijedne kuponske kodove koji će dodatno spustiti cijene nekih proizvoda. Ugodno se smjestite u svoju stolicu ili gdje već jeste, trebat će vam vremena za sve pregledati :)

Srećom, stranica je složena po posebnim kategorijama tako da ćete se lakše snalaziti. Na samom vrhu sktranice imate četiri “kućice” s popustima za određene vrste proizvoda kao što su potrošačka elektronika (14%), Tabpet PC uređaji (14%), računalna periferija (14%) i torbe i cipele (30%). U istim kućicama ćete vidjeti i do kada traje akcija.

Sve se to nalazi na promotivnoj stranici na .

Prva kategorija se naziva “Epic Flash Sale”, a u njoj su proizvodi po osjetnije sniženim cijenama, ali u ograničenim količinama i vremenskom roku. Zgodno je što možete vidjeti i slijedeću promo akciju i pripremiti se za nju, što je vrlo praktično.

Pregršt vrhunskih dodataka možete pronaći u kategoriji “Top Add-Ons”, a koja donosi vrlo korisne i praktične dodatke po cijenama već od 0,99$. Neki su vrlo, vrlo zanimljivi :) Kategorija “Epic Mobile & Tablets” je jasna sama po sebi tako da je ne trebamo posebno objašnjavati – očekuje vas pregršt smartfona, tableta i laptopa.

Sve to potražite na istoj .

Kategorija je zaista puno i nećemo ih sve nabrajati. Izdvojit ćemo kategorije s elektronikom i kućnim potrepštinama, igračkama, odjećom i obućom, a tu je i nama omiljena kategorija (Best Category Deals) u kojoj ćete po sniženim cijenama pronaći brdo potkategorija i u njima smartfone, tablete, elektroniku, dodatke za automobile, potrošačku elektroniku, računalnu periferiju, LED rasvjetu i još puno toga.

Ako mislite kako vam i to nije dovoljno, na dnu se nalaze poveznice na druge promo stranice. Kao što smo već rekli, uzmite si vremena jer je ponuda bogata i zanimljiva, isplati se pregledati i “ubosti” neki zgodan proizvod po sniženim cijenama. Sretna vam kineska nova godina! :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.