Chinese New Year Clearance Sale – novogodišnja rasprodaja na GearBestu

Fotografija članka: Chinese New Year Clearance Sale – novogodišnja rasprodaja na GearBestu

Danas je 8. veljače – kineska nova godina! Povodom nove godine u zodijačkom znaku majmuna na GearBest webshopu imaju veliku rasprodaju svega i svačega.  

Oglas

Svi proizvodi na rasprodaji su podijeljeni po kategorijama kao što su pametni telefoni, tableti, hobi i igračke, pametni satovi, računala i mreže, potrošačka elektronika, akcijske kamere, LED žarulje i baterije, dodaci za automobile, sport kuću i vrt. Zaista ima svega u ponudi, svakako provjerite što svega ima na .

Danas su sve popularniji leteći quadcopteri, koliko vidimo na akcijskoj je ponudi nekoliko različitih modela. Pronaći ćete i druge zanimljive igračke, kao i pregršt akcijskih kamera raznih vrsta, a koje se također već masovno koriste. Kako i ne bi kada su im cijene vrlo privlačne. A vidimo i zanimljive 3D VR naočale za mobilne uređaje.

Što se tiče pametnih telefona, u ponudi je pregršt atraktivnih i trenutno vrlo aktualnih modela koje dolaze iz poznati kompanija kao što su Xiaomi, Ulefone, Cubot, Homtom ili TCL. Ako ste pak ljubitelji tableta, tada ćete pronaći odlične modele koje potpisuje Chuwi, Voyo, PiPO, Cube ili Onda.

U ponudi je i pregršt pametnih satova raznih veličina, oblika i boja, a vidjet ćete i sve popularnije pametne narukvice koje su namijenjene svima, a ne samo onima koji se bave aktivnim sportskim životom. Sve to možete pronaći na istoj .

I za kraj donosimo Top 8 smartfona koji su u ograničenim količinama, ali ih možete povoljnije kupiti na direktnim linkovima. Evo ih:

TOP 1 –

TOP 2 – 

TOP 3 –

TOP 4 –

TOP 5 –

TOP 6 –

TOP 7 –

TOP 8 –

Puno više toga možete pronaći na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.