Check Point pruža odličnu zaštitu protiv malware-a

Fotografija članka: Check Point pruža odličnu zaštitu protiv malware-a

Prema posljednje dostupnim testiranjima Check Point rješenje protiv malwarea jedino je zaustavilo svih 300 nepoznatih zloćudnih softverskih kodova.

Oglas

Malware je sve češća pojava koja ugrožava poslovanje tvrtki, pogotovo onih koje su poslovanjem vrlo usko vezane uz Internet. Malware napadi najčešće su precizno usmjereni na određene kompanije, a ciljevi su uglavnom krađa podataka, rušenje poslovanja ili pak rušenja poslovne reputacije (gubljenje povjerenja).

Danas više nije pitanje zaštititi se ili ne, nego kako se zaštititi. Prema nama dostupnim podacima upravo Check Point ima rješenje koje najbolje štiti od malwarea, a što je potvrđeno i u nezavisnom testiranju. Malware je i najčešći uzrok zbog kojeg se usporava rad poslovnih mreža. Opasnosti su višestruke

Što je malware?

Malware je u stvari zloćudni softver odnosno računalni program koji se pokreću na računalu ili u mreži bez korisničkog pristanka ili znanja. Uglavnom nema fizičkog oštećenja (uništavanja podataka), no svakako ima vrlo nepoželjan učinak za poslovanje tvrtke na koju je malware napad usmjeren. Ima neugodnu karakteristiku brzog širenja na druga računala, krađu podataka (lozinke, brojevi kreditnih kartica,…), prikazivanje nepoželjnih reklamnih   poruka, masovno slanje spama (neželjene elektroničke pošte), i drugo (pogledajte prvi video niže). Po vrstama najčešće se radi o računalnim virusima, crvima, trojanskim konji, špijunskima, spyware-ima, adware-ima (oglasi),…

Kako se zaštititi?

Check Point ima rješenje za malware, a koje je trenutno najdjelotvornije koje možete naći na tržištu. Na pronaći ćete pregršt korisnih podataka, kao i vrlo zanimljiva online prezentacija koja govori o prevenciji malware prijetnji. Posebno nam se učinio korisnik i takozvani “Threat Emulation Portal” na kojem i sami možete testirati neke stvari, pogledati Live Demo, te općenito naučiti puno više o ovoj tehnologiji (drugi video niže).

Svi želi imati sigurno brzo i kvalitetno poslovanje. Svakako pogledajte video priloge i , ne možete ništa izgubiti a možete puno dobiti.

Kome se javiti u Hrvatskoj?

Pravu informaciju svakako ćete dobiti u tvrtki , njihovi djelatnici su vrhunski stručnjaci na ovom području sigurnosti i borbi protiv malware-a. Svakako ih kontaktirajte i saznajte informaciju više.

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.