Chasebuzz: Rješenjem do uspjeha – nova poslovna mreža predstavila nagradni natječaj, prijavite se!

Fotografija članka: Chasebuzz: Rješenjem do uspjeha – nova poslovna mreža predstavila nagradni natječaj, prijavite se!

Nagradni natječaj je osmišljen u cilju afirmacije i promocije informatičkih projekata u regiji, širenja pozitivne poduzetničke klime i razmjene iskustava, te pokretanja novih poslovnih prilika na tržištu poslovne informatike i savjetovanja.

„Ovaj nagradni natječaj smo pokrenuli kako bismo okupili i povezali sve zainteresirane sudionike na tržištu poslovne informatike te utjecali na izravniju sinergiju među ponuditeljima i kupcima poslovnih IT rješenja.“ – rekao je Goran Kalanj, vlasnik i pokretač poslovne mreže Chasebuzz. „Važno nam je prezentirati inovativne i kvalitetne informatičke projekte koji će novim kupcima osigurati uvid u mogućnosti razvoja i napretka njihova poslovanja, te osigurati priliku za bržim i efikasnijim povezivanjem s domaćim tvrtkama.“

Partnersku potporu projektu i natječaju „Rješenjem do uspjeha“ pružila je Udruga Hrvatskih nezavisnih izvoznika softvera – (CISEx), ,  koja okuplja hrvatske proizvođače softvera, a čiji je predsjednik Udruge Luka Abrus izjavio: „Uključili smo se u projekt kako bismo snažnije djelovali na programima koji potiču investicije i suradnju u industriji softvera i promociju na drugim tržištima što i jest komplementarno s ciljevima Udruge nezavisnih izvoznika softvera.“

Nagradni natječaj “Rješenjem do uspjeha“
Na nagradni natječaj se pozivaju sve kompanije koje posjeduju realizirane priče o uspjehu. Priče se dostavljaju u pisanom obliku (word ili pdf.). Ukoliko tvrtke nemaju napisanu priču o uspjehu potrebno je poslati slijedeće podatke koji se odnose na njihov projekt: naziv kupca, profil kupca, izazove koje je kupac želio rješiti, koje je rješenje ponuđeno i implementirano, te kakve je koristi kupac ostvario nakon implementacije tog tipa rješenja.

Pobjednicima natječaja se osigurava prezentiranje nagrađenih projekata na službenim stranicama poslovne mreže , promotivne aktivnosti tvrtke i projekta,  objave na web stranicama medijskih pokrovitelja natječaja.

Sudionici nagradnog natječaja mogu prijaviti do tri vlastita projekta. Prijavu kao i uvjete natječaja sudionici mogu pronaći na službenim stranicama nagradnog natječaja: .

Slanje projektne dokumentacije obavlja se slanjem na e-mail adresu: .

Nagradni natječaj traje do 16. siječnja 2012. godine. Medijski pokrovitelji nagradnog natječaja “Rješenjem do uspjeha“ su poslovne stranice iz regije: i (Hrvatska), (Bosna i Hercegovina)

O Chasebuzz Info
ChaseBuzz je internetska ICT zajednica koja tvrtkama omogućuje predstavljanje svojih uspješnih projekata kroz objavu case study-a napravljenih od strane ICT kompanija i cost benefit analiza napravljenih od strane njihovih klijenata. ChaseBuzz osigurava forum ICT kompanijama i korisnicima ICT tehnologija za povezivanje, informiranje i inspiriranje.

Chasebuzz: Rješenjem do uspjeha - nova poslovna mreža predstavila nagradni natječaj, prijavite se!

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.