CET.EX Zagreb 2017 – u jesen nas očekuje prvi sajam naprednih tehnologija

Fotografija članka: CET.EX Zagreb 2017 – u jesen nas očekuje prvi sajam naprednih tehnologija

Uskoro nas očekuje jedan potpuno novi sajam, kažu drugačiji i napredniji. CET.EX Zagreb 2017 će biti prvi sajam potrošačke elektronike i naprednih tehnologija za jugoistočnu Europu.

Oglas

Naš je portal jedan od rijetkih medija u Hrvatskoj koji je došao do prvih informacija o ovom sajmu, tako da smo uspjeli saznati i neke informacije koje ćete tek kasnije čitati na drugim medijima. Kako saznajemo, ovogodišnji će izlagači predstaviti nove proizvode u naprednim tehnološkim kategorijama kao što su:
– pametne kuće
– IoT (Internet of Things) i miješana stvarnost
– povezivi automobili
– audio i video visoke rezolucije
– pametni telefoni
– virtualna stvarnost
– digitalno zdravlje
– fitnes
– 3D ispis
– dronovi
– robotika
– pametne zgrade u pametnim gradovima (smart city)
– IDS (Interactive Digital Signage)
– start-up tvrtke
– tko zna što još… :)

U sklopu trodnevnog sajma, o ovim inovativnim trendovima govorit će vodeći profesionalci iz svake industrije. CET.EX Zagreb 2017 mjesto je na kojem se tehnologije spajaju s poslovanjem, a posjetitelji će dobiti priliku upoznati se s najnovijim tehnologijama i proizvodima.
– Andrija Ćurković, organizator sajma CET.EX

CET.EX Zagreb 2017 se očekuje krajem godine, točnije od 27-29. listopada na Zagrebačkom Velesajamu (paviljoni 7 i 7A). Kako kažu organizatori, na sajmu vas očekuju brojne inovacije i nove tehnologije koje će po prvi puta biti predstavljene u ovom dijelu Europe. Vodeće CE i IT kompanije predstavit će nove tehnologije i proizvode koji će promijeniti naše način života. Očekuju vas demonstracije na štandovima tijekom sajma kao i interaktivna komunikacija s predstavnicima proizvođača i izlagačima o tehnologijama i proizvodima koji će promijeniti tržište. Isto tako, nove i rastuće start-up kompanije predstavit će svoje tehnologije i proizvode posjetiteljima, investitorima i potencijalnim partnerima.

Kažu kako će CET.EX Zagreb 2017 biti puno više od još jednog sajma tehnologija i potrošačke elektronike. Ako nas pitate, trebalo bi ga posjetiti.

Spomenimo na kraju i kako je naš Racunalo.com portal jedan od medijskih pokrovitelja ovog novog sajma koji nam djeluje vrlo zanimljivo i izazovno. Više informacija uskoro…

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.