Čekate novi iPhone 7s, 7s Plus ili 8? Izgleda da ćete se načekati!

Fotografija članka: Čekate novi iPhone 7s, 7s Plus ili 8? Izgleda da ćete se načekati!

Sigurni smo da postoji mnogo fanova Appleovog iPhone brenda koji će ostati razočarani ovom viješću. Naime, šuška se kako Apple kasni sa proizvodnjom svih nadolazećih iPhone modela.

Oglas

Poznato je kako bi Apple krajem ljeta trebao predstaviti iPhone 7s, iPhone 7s Plus i iPhone 8 pametne telefone, a zajedničke karakteristike za koje znamo da povezuju ova tri modela su ojačano stakleno kućište, metalni okvir te AMOLED ekran. Prvi bi spomenuti iPhone 7s model trebao imati 4.7-inčni ekran, iPhone 7s Plus bi trebao doći sa 5.5-inčnim ekranom, dok bi iPhone 8 trebao imati 5.8-inčni ekran.

Već se pričalo kako će novi iPhone 8 kasniti na tržište, međutim kineski Digitimes navodi kako to nije jedini iPhone model koji će se morati suočiti sa kašnjenjima. Tako se navodno očekuje kako će sva tri nadolazeća iPhone modela kasniti sa dolaskom na tržište. Vijest je to koja je kontradiktorna sa nedavno objavljenim informacijama kako je Apple započeo sa proizvodnjom dijelova za svoje nadolazeće iPhone modele.

Ukoliko se ova nova vijest pokaže točnom tada nijedan od nadolazećih iPhone pametnih telefona neće biti spreman za lansiranje na tržište u mjesecu rujnu. Još uvijek postoji mogućnost da će Apple na događanju u rujnu službeno predstaviti iPhone 7s, iPhone 7s Plus i iPhone 8 pametne telefone, međutim njihova će dostupnost na tržištu biti odgođena te će kasniti u odnosu na prethodne iPhone generacije.

Mnogi su izvještaji na Internetu spominjali kako će iPhone 7s te iPhone 7s Plus modeli doći na vrijeme na tržište, jer imaju znatno manje nadogradnji i inovacija od nadolazeće iPhone 8 zvijezde, no sada su kako se čini i oni zapeli u proizvodnji. Od svih ovih kontradiktornih informacija koje se mogu naći na Internetu teško je odrediti koji je izvor najpouzdaniji, pa je isto tako i teško reći hoće li ili neće na tržište kasniti nadolazeći iPhone modeli.

Ukoliko njihova proizvodnja zaista kasni tada bi to moglo značiti da će se iPhone 7s, iPhone 7s Plus i iPhone 8 u prodaji pojaviti tek negdje krajem godine, u studenom ili prosincu. Ako ništa bit će to odličan božićni poklon voljenima. :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.