Cathay Tri-Tech XC01Q: novi phablet na Windows 10 Mobile OS-u

Fotografija članka: Cathay Tri-Tech XC01Q: novi phablet na Windows 10 Mobile OS-u

Na tržištu pametnih telefona čini se nikada dosta novih igrača, tako smo upravo saznali i za kompaniju Cathay Tri-Tech koja je službeno predstavila svoj novi pametni telefon entry-level specifikacija.

Oglas

Zanimljivo je kako u isto vrijeme dok se većina velikih igrača kloni Windows 10 Mobile operativnog sustava, manje se kompanije ipak najviše odlučuju upravo za njega. Tako je i Cathay Tri-Tech XC01Q pametni telefon baziran na Windows 10 Mobile operativnom sustavu koji se u svom radu oslanja na Qualcomm Snapdragon 410 procesor uparen sa 2 GB radne memorije.

Dakle, riječ je o entry-level uređaju koji dolazi sa IPS LCD ekranom od 5.5 inča 720p rezolucije, zatim sa 13 MP stražnjom te 5 MP prednjom selfie kamerom.

Cathay Tri-Tech XC01Q nema Dual SIM podršku, već podršku za jednu SIM karticu, ali je zato tu Bluetooth 4.0 i WiFi te LTE podrška kategorije 4. Korisnicima je na raspolaganju i 32 GB interne memorije, dok za autonomiju brine baterija kapaciteta 2.600 mAh. Ovaj će se uređaj prodavati japanskim poslovnjacima i većim kompanijama i to u tamnoplavoj i bijelo zlatnoj kombinaciji boja.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.