Cartridge World ulazi na hrvatsko tržište

Racunalo.com foto

Sa skoro 20 godina iskustva i više od 1.500 trgovina širom svijeta, Cartridge World je vodeća tvrtka u punjenju i preradi praznih cartridgea za pisače. Cartridge World puni prazne cartridge i tonere za inkjet i laserske pisače, fax mašine i fotokopirne aparate s vrhunskim tintama i tonerima specifičnima za svaku marku. Istovremeno malim i velikim korisnicima nudi do 50 posto uštede, garanciju kvalitete ili vraćen novac, te pomaže očuvanju okoliša iskorištavanjem starih cartridgea. Cartridge World također nudi i široku paletu cartridgea poznatih marki, uključujući i svoju Cartridge World marku. Na sve proizvode i usluge kupac ima stopostotnu garanciju.


Recikliranje cartridgea je dobro za okoliš i stoga se korisnici mogu osjećati dobro što su podržali održivi razvoj za ograničene prirodne resurse na planeti te što ne dodaju još otpada na već prepuna smetlišta. S kontinuiranim radom na reciklaži cartridgea za pisače, Cartridge World iščekuje dan kada će reciklaža cartridgea postati navika.


Nekoliko dobrih razloga za recikliranje cartridgea:
o Više od 3,4 litre nafte je potrebno da se napravi jedan novi laserski cartridge
o U samo 12 mjeseci, recikliranje cartridgea može uštedjeti 4,3 milijuna litara nafte u zemlji s 22 milijuna stanovnika
o Laserskom cartridgeu bačenom na smetlištu treba do 450 godina da se raspadne

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.