CARNetova Burza udžbenika – razmjenjujte školske knjige online, više od 20.000 korisnka

Fotografija članka: CARNetova Burza udžbenika – razmjenjujte školske knjige online, više od 20.000 korisnka

Na Burzi udžbenika učenici i roditelji mogu na vrlo jednostavan način napraviti popis udžbenika koje nude. Jednostavno i efikasno – iskoristite to!

Oglas

Udžbenici koje je učenik koristio prošle školske godine automatski će se prikazati kada učenik ostavi podatke o tome koji je razred i školu pohađao. Učenik tada može ažurirati popis na način da ukloni s popisa udžbenike koje ne nudi, te eventualno doda i druge naslove.

Učenici i roditelji također na Burzi udžbenika vrlo jednostavno mogu napraviti popis udžbenika koje potražuju, birajući ih iz Kataloga obveznih udžbenika i pripadajućih dopunskih nastavnih sredstava za osnovnu školu, gimnazije i srednje strukovne škole. Za svaki udžbenik koji potražuju, a netko ga u sustavu nudi, učenik će dobiti popis ponuđača i mogućnost kontaktiranja tih osoba.

Kroz navedene mogućnosti, Burza udžbenika svim hrvatskim učenicima i roditeljima omogućuje jednostavnu razmjenu školskih naslova. Koristeći tehnologiju svima koji potražuju i nude školske udžbenike omogućeno je kontaktiranje bez vremenskih i geografskih ograničenja.

Burza udžbenika razvijena je 2009. godine na inicijativu Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta u suradnji s Hrvatskom akademskom i istraživačkom mrežom – CARNet, a trenutno ima više od 20.000 korisnika.

Podsjećamo sve učenike i roditelje da ukoliko to još uvijek nisu napravili na portalu Burza udžbenika na adresi mogu razmijeniti svoje školske udžbenike.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.