CARNet: Okrugli stol o Facebooku i drugim društvenim medijima u obrazovanju

Fotografija članka: CARNet: Okrugli stol o Facebooku i drugim društvenim medijima u obrazovanju

Je li učenicima dozvoljeno korištenje Facebooka i drugih društvenih mreža za vrijeme njihovog boravka u školi? Trebaju li nastavnici imati svoje profile na društvenim mrežama i učenike kao svoje prijatelje? Jesmo li svi mi kao roditelji, nastavnici, pa i kao građani, korisnici različitih internetskih usluga, svjesni mogućnosti i mogućih zamki društvenih mreža? Trebaju li nam, stoga, pravila ili preporuke kojima bi obrazovne ustanove regulirale korištenje društvenih mreža od strane svojih učenika i zaposlenika? Na ova i slična pitanja će se osvrnuti nekoliko uvodnih govornika na okruglom stolu, a predviđena je i diskusija s publikom.

Uvodni govornici su: Vinko Filipović, prof., ravnatelj Agencije za odgoj i obrazovanje, Danijel Artenjak, mag. oec., Social Media Manager, iStudio, Zagreb, Fredi Glavan, prof., ravnatelj Osnovne škole Rikard Katalinić Jeretov, Opatija, mr.sc. Nataša Ljubić Klemše, učiteljica savjetnica, I. osnovna škola Bjelovar i dr.sc. Ivica Botički, Fakultet elektrotehnike i računarstva, Zagreb. Raspravu će moderirati Lidija Kralj, prof., voditeljica projekta "Sigurniji internet za djecu i mlade".

Vise informacija može se vidjeti na , a Internetski prijenos događanja moći će se pratiti na , dok će naknadno biti objavljena i snimka.

Detaljne podatke o ovom zanimljivom okruglom stolu potražite u našem .

CARNet: Okrugli stol o Facebooku i drugim društvenim medijima u obrazovanju

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.