Canonov imagePROGRAF iPF720 postavlja s tvrdim diskom od 80 GB

Fotografija članka: Canonov imagePROGRAF iPF720 postavlja s tvrdim diskom od 80 GB

Canon Europe je predstavio imagePROGRAF iPF720 (A0 – 36"), pisač velikog formata s tvrdim diskom od 80 GB. Namijenjen CAD i GIS tvrtkama kojima treba pisač koji podržava više korisnika, imagePROGRAF iPF720 ima ugrađeni tvrdi disk koji omogućuje bržu obradu poslova ispisa te optimizira obradu između stranica i poboljšava produktivnost pri ispisu više poslova u nizu. Novi je uređaj među najbržima u svojoj klasi za ta ciljna tržišta.

Canonov imagePROGRAF iPF720 ima tvrdi disk od 80 GB te korisnicima omogućuje da taj dodatni kapacitet iskoriste kao dodatan alat pri upravljanju ispisom, a nudi i druge prednosti, npr. mogućnost stvaranja ispisnih poštanskih sandučića i pohrane poslova, čime se omogućuje brz i jednostavan pristup tim poslovima na pisaču ako ih je potrebno ponovno ispisati. Ujedno omogućuje upravljanje redom čekanja na ispis radi određivanja prioriteta poslova ispisa te upravljanje zalihama tinte i medija putem stolnog računala.

Model imagePROGRAF iPF720 ispisuje stranicu formata A0 za samo 56 sekundi. Kompatibilan je s ispisnim jezicima HP-GL/2 i HP RTL te s HDI upravljačkim programom za Windows, što ujedno znači kompatibilnost s vodećim aplikacijama koje koriste GIS i CAD profesionalci.

Anne Sharp, direktorica marketinga za područje Europe u tvrtki Canon Europe zadužena za pisače velikog formata, izjavila je: "Predstavivši novi pisač imagePROGRAF iPF720, imamo priliku dodatno povećati tržišni udio u CAD i GIS sektoru. Sada imamo proizvod koji je ne samo među najbržima u svojoj klasi, već nudi i dodatnu pogodnost ugrađenog tvrdog diska.
Korisnici sada na model imagePROGRAF iPF720 mogu računati kao na uređaj za pohranu te čak upravljati ispisnim procesima izravno s pisača. Uz sve navedeno, podrazumijeva se kompatibilnost s industrijskim standardima te niz značajki koje daju kvalitetu slike bez presedana."

U skladu s Canonovom tradicijom visoke kvalitete slike, u model imagePROGRAF iPF720 ugrađena je Canonova visokoprecizna tehnologija ispisnih glava FINE (Full-photolithography Inkjet Nozzle Engineering) te Canonov petobojni sustav tinti na bazi koloranata i pigmenta, čime su tvrtkama zajamčeni optimalni rezultati. Canonove ispisne glave daju kapljice tinte veličine svega četiri pikolitre, a sadrže više od 15.000 mlaznica, zahvaljujući čemu jamče preciznost i oštrinu slike te nude razlučivost od 1200 tpi, čime korisnicima omogućuju reprodukciju finih linija i sitnih slova bez izobličenja. Petobojni reaktivni tintni sustav poboljšava kvalitetu ispisa jer jamči dosljednost ispisa slika i manje razlijevanja boja te tako daje rezultate koji zadržavaju više preciznosti i oštrine, bez obzira na količinu detalja.

U novi pisač velikog formata ugrađen je i Canonov brzi LCOA slikovni procesor, koji omogućuje bržu i precizniju obradu slika. Novi uređaj odlikuje se i velikim LCD zaslonom koji olakšava korištenje.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.