Canon: višenamjenski sustavi LaserBase osnovne klase

Racunalo.com foto

Karakteristike uređaja LaserBase MF3220 i LaserBase MF3240
• brzina ispisa od 20 stranica u minuti pri razlučivosti od 1200 x 600 tpi
• ispis prve stranice za manje od 11 sekundi
• vrijeme zagrijavanja pisača manje od osam sekundi 
• skeniranje u boji pri razlučivosti od 600 x 1200 tpi
• spremnik za boju tipa “sve-u-jednom” (omogućuje ispis 2500 stranica)


Brži ispis i kopiranje
Pri brzini ispisa od 20 stranica u minuti MF3220 i MF3240 ispisuju oštar tekst i blage prijelaze boja pri razlučivosti od 1200 x 600 tpi.
Pri kopiranju poboljšane postavke skenera skraćuju vrijeme potrebno za ispis prvog dokumenta na manje od 11 sekundi.


Brz ispis prve stranice
U situacijama u kojima korisnici često upotrebljavaju pisač za ispis kraćih dokumenata, kratko vrijeme zagrijavanja može biti vrlo važno. Kratko vrijeme zagrijavanja uređaja serije MF3200 omogućuje Canonova tehnologija On-Demand Fixing, koja je osobito učinkovita uz uporabu štedljivog tonera Fine (EF). Canonovi sustavi Advanced Raster Printing System (CARPS) i High Smart Compression Architecture (Hi-SCoA) za prilagodbu ispisa i kompresiju podataka ubrzavaju komunikaciju s korisničkim računalom. Povezivanje tih tehnologija omogućuje rad pisača gotovo bez početnog zagrijavanja.


Uređaj za faksiranje s običnim papirom
Da bi kupci koji žele uređaj tipa “sve-u-jednom” imali veću mogućnost izbora, Canon je u osnovnoj klasi višenamjenskih pisača LaserBase ponudio dva modela, MF3220 i MF3240. Model MF3240 sadrži i brzi uređaj za faksiranje s memorijom za 256 stranica pa korisnik može biti siguran da će primiti sve faks-poruke i kad nije u uredu. Faks koristi brzi modem Super G3 33,6 kb/s te sadrži 7 programibilnih tipki za brzo biranje i omogućuje unos 100 telefonskih brojeva za brže biranje pomoću koda.


Skener u boji
Dokumenti, kartice i fotografije mogu se skenirati na ravnom položenom skeneru razlučivosti 600 x 1200 tpi (9600 x 9600 uz proširenja). Funkcija za skeniranje dokumenta i pohranu izravno na PDF “Scan to PDF” omogućuje skeniranje dokumenta u jednom koraku, što štedi vrijeme i novac, koji bi inače morali uložiti u kupovinu programske opreme za stvaranje PDF datoteka.


Poboljšan izgled
Višenamjenski pisači MF3220 i MF3240 sadrže novi dizajn i boje upravljačkih ploča za intuitivnije rukovanje. Oba uređaja odlikuju se poboljšanom navigacijom kroz izbornike i jednostavnošću uporabe.


Spremnik za boju tipa “sve-u-jednom”
Serija MF3200 sadrži spremnike za boju tipa “sve-u-jednom”, koji omogućuju kontinuiran visokokvalitetan i ekonomičan ispis. U jednom kompaktnom kućištu nalaze se toner, bubanj i jedinica za čišćenje pa takav spremnik tipa “sve-u-jednom” omogućuje pouzdaniji rad pisača te rjeđe i jednostavnije održavanje. Svakom zamjenom spremnika “sve-u-jednom” pisač postaje kao nov te je visoka kvaliteta ispisa uvijek zajamčena. Uz to, pisači se isporučuju s punim spremnikom za boju (tonerom), a ne s kratkotrajnim “starterom”.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.