Canon Speedlite 270EX – osnovna bljeskalica i za zahtijevnije

Fotografija članka: Canon Speedlite 270EX – osnovna bljeskalica i za zahtijevnije

Canon Speedlite 270EX - osnovna bljeskalica i za zahtijevnije

SPEEDLITE 270EX zamjena je za popularni model Speedlite 220EX, a namijenjen je fotografima koji za fotografiranje s bljeskalicom žele koristiti nešto bolje od ugrađene bljeskalice te onima koji žele malu bljeskalicu koja stane u džep kao dopunu postojećim modelima iz serije EOS-1D ili EOS 5D. Kompaktna bljeskalica SPEEDLITE 270EX nadovezuje se na uspjeh svoje prethodnice, a nudi više mogućnosti no što bi se očekivalo od modela te klase i veličine.

SPEEDLITE 270EX donosi mnoštvo novih značajki koje nisu dostupne u ugrađenim bljeskalicama i kojima se pomiču granice tržišne kategorije osnovnih modela bljeskalica. To su, na primjer, glava za zumiranje, kojom se jamči učinkovita distribucija osvjetljenja, te refleksijska glava, koja omogućuje odbijanje svjetlosti bljeskalice od stropa radi snimanja slika s boljim osvjetljenjem, nježnijih tonova i dubine. Poboljšani sklopovi omogućuju gotovo nečujno punjenje te gotovo jednako vrijeme punjenja kao na prethodnom modelu, iako se za napajanje koriste samo dvije AA baterije.

Glavne značajke:
• snažna bljeskalica maksimalne numeričke snage 27 m
• brzo i bešumno punjenje
• ručna prilagodba bljeskalice (postavlja se putem izbornika u fotoaparatu)
• Speedlite kojim je moguće upravljati putem izbornika kompatibilnog fotoaparata
• glava za zumiranje
• refleksijska glava

Canon Speedlite 270EX - osnovna bljeskalica i za zahtijevnije

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.