Canon predstavio PowerShot SX230 HS i SX220 HS kompaktne modele

Fotografija članka: Canon predstavio PowerShot SX230 HS i SX220 HS kompaktne modele

Nadalje, oba modela imaju širokokutni objektiv s 14x optičkim zumom. On se može koristiti podjednako za fotografije kao i video snimanje. PowerShot SX230 HS i PowerShot SX220 HS nude i potpuno ručnu kontrolu nad postavkama fotoaparata, omogućujući profesionalnijim korisnicima više kreativnosti i kontrole. Korisnici imaju na raspolaganju i trideset dvije unaprijed postavljene scene snimanja.  Smart Auto opcija proširena je najnovijom naprednom tehnologijom prepoznavanja predmeta. Nikako ne smijemo zaboraviti veliki, visoko kvalitetni 7,5 cm (3,0 ") PureColor LCD II G zaslon koji pruža savršenu platformu za kadriranje slika i reprodukciju.

PowerShot SX230 također sadrži novu HS GPS (GPS upotreba može biti ograničena u određenim zemljama ili regijama. Korištenje GPS treba biti u skladu sa zakonima i propisima u zemlji i područjima  na kojem se upravlja, uključujući i bilo koje ograničenje uporabe elektronike ) funkcionalnost. Model dolazi u roza, plavoj i crnoj boji.   

 

Model SX220 HS dolazi u  ljubičastoj i sivoj boji.

 

PowerShot SX230 HS i PowerShot SX220 HS i će biti dostupni od sredine ožujka 2011.  Vjerujemo da će oba dva modela biti na našem testu.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.