Canon predstavio nove mrežne skenere za ured

Racunalo.com foto

Ciljno su tržište novih skenera radne skupine u korporacijama te malim i srednjim tvrtkama. Uredskim je zaposlenicima omogućen prijenos skeniranih, digitalnih podataka izravno na mrežu tvrtke.


ScanFront 220, Canonov standardni model, i ScanFront 220P, profesionalni model, odlikuju se brzinama od maksimalno 26 stranica u minuti i 52 slike u minuti. Korisnicima omogućuju skeniranje i slanje slika izravno u osobne i zajedničke mape, na FTP mjesta, USB uređaje te u poruke e-pošte, a sve je te značajke moguće koristiti istodobno. Osim toga, zahvaljujući ScanFrontovoj funkciji skeniranja u poruke e-pošte, korisnici imaju pristup svojim osobnim i globalnim adresarima putem protokola Lightweight Directory Access Protocol  (LDAP), što omogućuje brzo poboljšanje produktivnosti unutar tvrtki i ustanova.


Canonovo predstavljanje modela ScanFront 220 odgovor je na sve izraženiju potrebu radnih skupina za uređajima za skeniranje dokumenata unutar korporacija te malih i srednjih tvrtki. Unutar tržišta skenera za dokumente, za koje se očekuje da će narasti za 14% u razdoblju od 2007. do 2011., za tržište mrežnih skenera predviđa se rast od 46% u istom razdoblju. Kategorija radnih skupina preuzela je vodstvo te se u njoj očekuje rast od 15% od 2007. do 2011. 


Sean Suematsu, direktor marketinga zadužen za nova poslovna rješenja u Europi, DIMS, Canon Europe, izjavio je: “Mrežno skeniranje ubrzano postaje važno pitanje na visokim razinama unutar tvrtki jer potreba za elektroničkim snimanjem i dijeljenjem informacija koje su dosad postojale samo u papirnatom obliku postaje ključna za poslovanje. Zato smo tržištu ponudili ScanFront 220: snimanje i pohranu podataka želimo učiniti još jednostavnijima, a radnim skupinama u korporacijama te malim i srednjim tvrtkama ponuditi nenadmašnu funkcionalnost poslovnog skeniranja.”ScanFront 220 odlikuje se intuitivnim 8,5-inčnim TFT zaslonom sa sučeljem s dodirnom plohom koji olakšava rad i korisnicima omogućuje obavljanje zadataka u nekoliko jednostavnih koraka. Korisnici mogu jasno vidjeti skenirane slike te ih zakretati i listati na zaslonu, što im omogućuje da i prije nego slike pošalju budu sigurni da će one biti savršene. 


Mrežni se skeneri ujedno odlikuju vrhunskim značajkama za slikovnu obradu dokumenata koje pojednostavljuju poslove skeniranja. Skeneri u koje se ulažu pojedinačni listovi, a ujedno podržavaju i skeniranje posjetnica te materijala s reljefnim ukrasima, mogu skenirati seriju dokumenata različitih formata, a isporučuju se s mnoštvom značajki, uključujući automatsko prepoznavanje formata, automatsko ispravljanje ukošenog otiska i preskakanje prazne stranice, koje olakšavaju skeniranje dokumenata u raznovrsnim serijama. ScanFront 220P se, osim toga, isporučuje sa značajkom ultrazvučnog prepoznavanja dvostrukog uvlačenja te ugrađenom značajkom potvrde identiteta putem otiska prsta.


Osim jednostavnošću korištenja i većom produktivnošću, mrežni skeneri ScanFront odlikuju se nizom sigurnosnih značajki. Svaki korisnik ima korisničko ime i lozinku pomoću kojih pristupa skeneru, a dostupno je i šifriranje PDF-ova. Profesionalni model nudi i provjeru identiteta putem otiska prsta. Ti uređaji, projektirani za jednostavno upravljanje i konfiguraciju, osim toga omogućuju direktorima informatike i administratorima sustava da na korisnike primijene različite razine pristupa. Dodatna prednost s područja sigurnosti za direktore informatike i administratore sustava jest činjenica da mogu daljinski registrirati pojedinačne korisnike uređaja, što znači da mogu sigurno upravljati i većim skupinama skenera ScanFront.


Modeli Canon ScanFront 220 i 220P dostupni su širom Europe.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.