Canon PowerShot SX730 HS novi kompaktni fotoaparat sa superzumom

Fotografija članka: Canon PowerShot SX730 HS novi kompaktni fotoaparat sa superzumom

Kompanija je osvježila svoju liniju putnih fotoaparata svojim tankim modelom sa superzumom, Canon PowerShot SX730 HS.

Oglas

Taj ćete moćan fotoaparat doista lako spremiti u džep, a kombinira  20,3-megapikselni CMOS senzor sa snagom procesora DIGIC 6, pa može neprekidno snimati 5,9 slika u sekundi tako da nikad nećete propustiti pravi trenutak. Bez obzira radi li se o spontanim uličnim izvođačima, užurbanim tržnicama u gradovima koje prvi put otkrivate ili zalascima sunca i pejzažima zadivljujuće ljepote, Canon PowerShot SX730 HS savršen je suputnik za sve vaše pustolovine.

Sa širokokutnim objektivom sa 40x optičkim zumom i 80x funkcijom ZoomPlus, PowerShot SX730 HS savršen je za svestrano snimanje izbliza i izdaleka. Fotoaparat je debeo samo 39,9 mm, pa se može lako smjestiti u bočni džep ruksaka ili džep traperica, što ga čini savršenim za slikanje u pokretu. Uz brzi automatski fokus od 0,12 sekundi i pametnom stabilizacijom slike s 8 načina rada plus naprednom dinamičkom stabilizacijom slike po 5 osi prilikom snimanja videozapisa, vaše će slike i Full HD videozapisi biti savršeno fokusirani i mirni čak i kad vaše okruženje ili ruka uzrokuju trešnju.

Oslobodite kreativnost pomoću načina rada Creative Shot (kreativni snimak) fotoaparata Canon PowerShot SX730 HS. Brzo ga je i lako koristiti u pokretu, a fotoaparat stvara pet dodatnih verzija slike uz niz filtara i efekata, pa ćete predmet snimanja odmah vidjeti na nov i neočekivan način. Dodajte dašak kreativnosti svojoj priči na  Instagramu™ pomoću načina rada Short Clip Movie (kratki videozapis) koji snima Full HD isječke u trajanju 4-5 sekundi uz niz mogućnosti reprodukcije, kao što su ubrzano ili usporeno. Uz veliki LCD zaslon dijagonale 7,5 cm koji se može naginjati moći ćete snimati čak i iz najtežih kutova i tako biti kreativni u kompoziciji, dok značajka oznake vremena omogućuje precizno dokumentiranje svake vaše ekspedicije i istraživanja svijeta.

Mogućnost Wi-Fi povezivanja omogućuje da se trenutačno spojite s pametnim telefonom i s prijateljima i obitelji podijelite najvažnije trenutke, primjerice posjet hramu u dalekoj zemlji ili uživanje u vikendu izvan grada. Stalna veza između fotoaparata i pametnog telefona može se održavati i putem Bluetootha, tako da možete pregledavati fotografije i dok je aparat spremljen na sigurnom, u torbi. Povezivanje putem Bluetootha omogućuje vam i da kontrolirate bežično daljinsko snimanje koje je savršeno za grupne selfije tako da nikad ne zaboravite prijatelje koje ste upoznali. A pomoću aplikacije Camera Connect možete lako sinkronizirati lokaciju svih fotografija s GPS podacima na pametnom telefonu da biste točno locirali gdje ste doživjeli avanturu.

Canon PowerShot SX730 HS glavne značajke modela:
•    Lagan i time savršen za putovanje, omogućuje zumiranje važnih trenutaka
•    Savršen za najvažnije trenutke – dnevne ili noćne
•    Lako snimanje izvrsnih Full HD videozapisa
•    Jednostavan ili napredan, kako želite
•    Jednostavno povezivanje i jednostavno dijeljenje fotografija i videozapisa

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.