Canon PowerShot SX620 HS – uz ovaj digitalac nije teško biti kreativan

Fotografija članka: Canon PowerShot SX620 HS – uz ovaj digitalac nije teško biti kreativan

Canon je predstavio svoj novi kompaktan fotoaparat, Canon PowerShot SX620 HS, sa superzumom koji će vam zahvaljujući novom 25x optičkom zumu bit ćete bliže akciji.

Oglas

Ovaj privlačan fotoaparat savršen je za bilježenje važnih trenutaka kad pametni telefon jednostavno nije dovoljan, a to će učiniti puno bolje zahvaljujući CMOS senzoru s 20,2 megapiksela i procesoru DIGIC 4+. Uz intuitivno rukovanje, jedinstvenu ponudu kreativnih efekata i bogate mogućnosti povezivanja, PowerShot SX620 HS pomoći će vam da otkrijete svoju kreativnu stranu.

Kvaliteta u džepu, zum na dlanu

PowerShot SX620 HS stvoren je da bude dojmljiv zahvaljujući svojem novom ultraširokokutnom objektivu i 25x optičkom zumu koji se uz tehnologiju ZoomPlus može povećati na 50x. Kad snimate u pokretu, pametni stabilizator slike s osam načina rada prilagođava se svakom scenariju i osigurava da objekti budu oštri i s puno detalja.

Izrada filmova u trenu

PowerShot SX620 HS nudi vam slobodu snimanja Full HD filmova tako da neke prigode možete doživjeti ponovno, i ponovno. Dinamička stabilizacija slike nudi vizualnu stabilnost u svakom kadru uz snimku bez trešnje čak i pri velikom zumu ili prilikom snimanja iz ruke. Program Story Highlights spaja vaše fotografije ili videoisječke radi stvaranja nezaboravnih snimki s odmora ili obiteljskih okupljanja.

Uhvaćena i povezana kreativnost

Svima s umjetničkim „štihom“ značajka Creative Shot dodaje stilske efekte i filtre, npr. riblje oko i efekt minijature, na fotografije, čime se uz original dobiva pet različitih verzija iste slike i time biblioteka zanimljivih snimki. Bilo da ste na odmoru ili istražujete novi grad, radi brzog dijeljenja možete se putem značajke Smart NFC povezati s pametnim uređajima i prenijeti fotografije pomoću aplikacije Camera Connect – ili ih pak izravno putem Wi-Fija pohraniti na servise u oblaku, uključujući Canonov servis irista. PowerShot SX620 HS kompatibilan je i s dodatkom Canon Connect Station CS100 radi izravnog prijenosa i novih načina dijeljenja sadržaja.

Canon PowerShot SX620 HS – najvažnije značajke

•    malena kamera s velikim zumom koju možete nositi bilo kuda
•    jednostavno povezivanje, dijeljenje i daljinsko snimanje putem Wi-Fija i NFC-a
•    stvaranje prekrasnih Full HD filmova na dodir tipke
•    jednostavno snimanje uz kvalitetu dostojnu vaših uspomena
•    igrajte se i kreativno eksperimentirajte

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.