Canon: poslovni višenamjenski sustav LaserBase MF5770

Racunalo.com foto

Vrlo brzi ispis
MF5770 može kvalitetno ispisivati dokumente brzinom od 20 stranica u minuti. Canonova tehnologija za „pametnu kompresiju“ (Smart Compression Architecture) komprimira podatke već u računalu pa je prijenos podataka brži, obrada traje kraće, a uska su grla pisača uklonjena. Uporabom tehnologije „fiksiranja na zahtjev“ (On-demand fixing), umjesto klasičnih termovaljaka, skraćeno je vrijeme zagrijavanja te je potrošnja energije manja. Ispis pri razlučivosti 1200 tpi idealan je za tekst i grafiku. Uređaj upotrebljava vrhunsku Canonovu tehnologiju ispisa koja smanjuje vrijeme zagrijavanja pri prijelazu iz načina „na čekanju“, što skraćuje vrijeme čekanja i potrošnju energije.


Digitalno kopiranje velike količine dokumenata
MF5770 omogućuje sve pogodnosti digitalnog kopiranja. Elektroničko razvrstavanje omogućuje korisnicima da pri skeniranju pohrane više stranica u memoriju skenera pa je moguće ispisivati više skupova slijedno razvrstanih stranica. Dvije stranice izvornog dokumenta mogu se kopirati na jedan papir, a jednom skenirani dokument može se ispisivati koliko god je puta potrebno. Osim dokumenata formata A4 kvalitetno se mogu kopirati i predmeti nepravilna oblika i veličine, knjige, časopisi i fotografije koji se mogu postaviti izravno na staklenu ploču uređaja. Uređaj se isporučuje s automatskim ulagačem papira (ADF) kapaciteta 50 listova pa se velike količine dokumenata koje treba kopirati ne moraju dijeliti na manje pakete. Veliki kapacitet ladice za papir u koju može stati 250 listova također pridonosi smanjenju utrošenog vremena za kopiranje.


Savršena kvaliteta skeniranja
Budući da ima CCD senzor i optičku razlučivost 1200 x 2400 tpi, MF5770 omogućuje skeniranje i stvaranje slika visoke razlučivosti i kvalitetnijih boja. čak i tekstovi i slike koji nisu postavljeni izravno na staklenu ploču skenera mogu se skenirati. Skeniranje u kvaliteti od 48/42 bita omogućuje precizniju reprodukciju široke palete boja. Uporabom programske opreme koja se isporučuje uz uređaj dokumenti se mogu skenirati izravno u format PDF (Portable Document Format). Time se omogućuje trenutno pretraživanje sadržaja po ključnim riječima. Program Scangear MFX.X omogućuje korisnicima izravnu kontrolu pri skeniranju – odabir jednostavnih postavki za većinu običnih dokumenata ili naprednih postavki za optimizaciju boja pri skeniranju slika.Uređaj za faksiranje s običnim papirom
MF5770 omogućuje uporabu običnog papira za ispis primljenog dokumenta. Modemu Super G3 33.6 kb/s potrebno je samo tri sekunde za primanje ili slanje jedne stranice, a može istovremeno primati nekoliko faks-poruka s različitih linija, bez blokiranja linije. U memoriju faksa moguće je pohraniti 256 stranica pa korisnik može biti siguran da će primiti sve faks-poruke i kad nije u uredu. Tehnologija “ultravisoke kvalitete slike” (Ultra High Quality imaging) omogućuje prikaz 256 tonova sive boje te je ispis faks-poruka koje sadrže dijagrame i fotografije vrlo kvalitetan. Faks-poruke mogu se slati i izravno s računala bez prethodnog ispisa. Primljeni dokument tada će izgledati kao da je ispisan na pisaču.


Povezivanje s mrežom
MF5770 pripremljen je za povezivanje s mrežom i sadrži programsku opremu za jednostavnu instalaciju. Povezivanjem pisača s mrežom svi korisnici mogu ispisivati dokumente i slati faksove s bilo kojeg umreženog računala, a pomoću ugrađenog web-poslužitelja korisnici i administrator mogu vidjeti status uređaja na svojim računalima.


Sve-u-jednom
Višenamjenski uređaj jednostavno se instalira jednim jednostavnim postupkom. Budući da na jednome mjestu omogućuje funkcije četiri različita uređaja, MF5770 štedi prostor te smanjuje ukupne troškove vlasništva. Uređaj se jednostavno održava zamjenom jednog višenamjenskog spremnika za boju. Svi bitni dijelovi nalaze se u spremniku pa zapravo svaki put kada se zamijeni toner, uređaj radi kao nov.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.