Canon ponudio novi skener DR-2580C

Racunalo.com foto

Skener omogućuje skeniranje široke palete dokumenata, od putovnica do računa, jer podržava dva načina skeniranja: prolaskom kroz skener pomoću ulagača i stavljanjem dokumenta na ravnu plohu skenera, koji sada podržava skeniranje dokumenata formata A4 i A5 te duljine od 7 cm do 100 cm. Uz to, automatski ulagač papira još je učinkovitiji jer sadrži ultrazvučni detektor koji prepoznaje istovremeno uvlačenje dva papira te sprječava slučajan gubitak kopije i omogućuje korisniku da brzo i pouzdano skenira veću količinu dokumenata.
Sean Suematsu, marketinški menadžer za europsko tržište tvrtke Canon Europe, rekao je: “Kad je riječ o razvoju proizvoda, ne mirujemo, nego ulažemo u inovacije i razvoj proizvoda koji će zadovoljiti potrebe korisnika. Novi skener DR-2580C naš je odgovor na sve veće potrebe poslovnih korisnika za skeniranjem dokumenata u svrhu identifikacije. Taj je proizvod dosad ostvario izniman uspjeh na tržištu te vjerujemo da će mu njegove raznovrsne mogućnosti takav uspjeh omogućiti i ubuduće.
Uz skener DR-2580C priloženi su Canonov program CapturePerfect 3.0 i Adobeov Acrobat 7.0 Standard. Oba se mogu upotrebljavati sa širokom paletom programske opreme za upravljanje dokumentima.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.