Canon PIXMA TS3150 pisač za lagan ispis, skeniranje i kopiranje

Fotografija članka: Canon PIXMA TS3150 pisač za lagan ispis, skeniranje i kopiranje

Canon je predstavio novi višefunkcijski 3-u-1 tintni pisač kojim se može ispisivati, skenirati i kopirati u udobnosti doma – Canon PIXMA TS3150.

Oglas

Pisač se lako koristi, krasi je moderan dizajn i nudi mogućnost povezivanja putem Wi-Fija, čime je idealna za obitelji, školarce i sve koji žele ispisivati dokumente i kvalitetne slike dragocjenih trenutaka.

Canon PIXMA TS3150 dolazi s puno novih značajki, modernim i robusnim dizajnom, senzorom za otkrivanje papira, ispisom fotografija bez obruba i bežičnim povezivanjem, a može se povezivati i s brojnim Canonovim aplikacijama, čiji broj raste iz dana u dan. Ovaj elegantan pisač koji se lako koristi namijenjen svima dostupan je u crnoj i bijeloj boji.

Robusna gornja površina otporna je na ogrebotine i lako se čisti, što znači da roditelji ne moraju brinuti ako ga se dočepaju djeca. Sjajna površina s uzorkom rešetke sprječava neželjene mrlje tako da je visokokvalitetna vanjština pisača PIXMA TS3150 uvijek ugodna oku.

Ovaj cjenovno pristupačni uređaj koji se lako koristi ima LCD zaslon dijagonale 3,8 cm i gumbe za brzo i lako postavljanje bežičnog povezivanja. Uz to korisnici mogu jednim pogledom provjeriti postavke ispisa i papira. Povezivanje s pisačem jednostavno je: pomoću jednog klika na gumb korisnici mogu pokrenuti način rada pristupne točke (Access Point Mode) za povezivanje s pisačem bez korištenja usmjerivača. Nova značajka otkrivanja papira pojednostavnjuje i ubrzava postupak ispisa obiteljima i školarcima s puno obaveza.

Pouzdana mogućnost povezivanja putem Wi-Fija pisača PIXMA TS3150 omogućuje korisnicima ispis izravno s pametnog telefona ili tableta, pa je cijeli postupak još brži i praktičniji.

Aplikacija Canon PRINT uklanja potrebu za korištenjem PC-ja ili Maca prilikom ispisa, kopiranja ili skeniranja, što upotpunjuje bežično iskustvo.

Uz korištenje aplikacije Canon PRINT značajka PIXMA Cloud Link omogućuje korisnicima da ispisuju dokumente i fotografije s društvenih mreža i popularnih mjesta za pohranu u oblaku, kao što je Google Drive, te da prenose te sadržaje na njih. Bez obzira ispisuje li se ili skenira, PIXMA Cloud Link savršen je za fotoentuzijaste i obožavatelje Instagrama koji žele ispisivati kvalitetne fotografije izravno s društvenih mreža. Canon PIXMA TS3150 podržava ispis u Instagramovu prepoznatljivom kvadratičnom formatu i omogućuje fotografije bez obruba, što znači da korisnici mogu kod kuće dobiti završnu obradu najviše kvalitete.

Canon PIXMA TS3150 podržava i AirPrint za Apple iOS te tehnologiju Mopria za uređaje sa sustavima Android i Windows 10 Mobile, pa korisnici mogu ispisivati u trenu.

Nova Canonova aplikacija Message in Print pak omogućuje korisnicima umetanje nevidljivih poruka – animacija, glazbe, videosadržaja ili teksta – u ispise fotografija. Primatelj može „dekodirati“ poruku držanjem iPhonea iznad ispisane fotografije. Omogućivanjem dijeljenja uspomena na ovaj personalizirani i jedinstven način Canon vam pomaže ispričati priču iza slika.

Uređaj PIXMA TS3150 kompatibilan je s Canonovim servisima i softverom namijenjenim obiteljima, uključujući Creative Park, CREATIVE PARK PREMIUM, Easy Photo-Print+ i My Image Garden, pa je ovaj pisač izvor zabave za cijelu obitelj koji potiče kreativnost novim interaktivnim načinima dijeljenja slika. Bez obzira ispisujete li personalizirane razglednice ili kalendare ili pak ispisujete fotografije za obiteljski album, djeca će se zabavljati satima.

Od ispisa prekrasnih fotografija nezaboravnih doživljaja pa do važnih dokumenata, Canon PIXMA TS3150 nudi ispis visoke kvalitete uz pristupačnu cijenu. Ovo je moderan je pisač za sve namjene – jednostavan za korištenje, pouzdan i tehnološki napredan.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.