Canon obnovio liniju i-SENSYS ekonomičnim uređajem MF4010

Racunalo.com foto

Značajke uređaja i-SENSYS MF4010:
• crno-bijeli ispis brzine 20 str./min, razlučivosti 1200 x 600 tpi (poboljšano)
• ispis prve stranice za manje od devet sekundi
• brzo zagrijavanje – manje od devet sekundi
• skeniranje u boji razlučivosti 600 x 1200 tpi (9600 x 9600 tpi poboljšano)
• višenamjenski uložak kapaciteta 2500 stranica


Brz ispis prve stranice
i-SENSYS MF4010 posebno će pogodovati korisnicima kojima je potreban brz ispis i kopiranje manjih dokumenata jer je spreman za korištenje već devet sekundi nakon uključivanja. Tu značajku brzog odgovora dopunjuje dojmljiva brzina od 20 str./min, koja će ubrzati ispis većih ispisnih zadataka. Ključ izvanrednih performansi uređaja i-SENSYS MF4010 jest Canonova tehnologija popravka na zahtjev (On-Demand Fixing Technology), koja pridonosi i 75-postotnom smanjenju potrošnje energije u usporedbi s klasičnim laserskim pisačima. Brzinu obrade ispisa dodatno poboljšava UFRII LT (Ultra Fast Rendering, ultrabrzo renderiranje), Canonova tehnologija upravljačkih programa utemeljena na glavnom računalu.Brzo i kvalitetno kopiranje
i-SENSYS MF4010 naslijedio je plodove Canonova rada na području tehnologije kopiranja pa tako daje visokokvalitetne rezultate uz oštar tekst, glatke polutonove i fine pojedinosti na fotografijama i grafičkim prikazima. Canonove tehnologije brze obrade i učinkovit skener omogućuju uređaju i-SENSYS MF4010 postizanje gotovo najbržeg ispisa prve stranice u toj klasi.


Skeniranje u boji
i-SENSYS MF4010 sadrži skener u boji s mogućnošću skeniranja u razlučivosti od 9600 x 9600 tpi (poboljšano). Dokumente je moguće skenirati izravno u PDF oblik, čime se omogućuje jednostavno skeniranje i pretraživanje pomoću priloženog softvera MF Toolbox. Pomoću nekoliko jednostavnih klikova moguće je i spremiti skenirane slike ili pak skenirati sadržaje izravno u poruku e-pošte ili u softverske aplikacije.


Kompaktan i jednostavan
i-SENSYS MF4010 odlikuje se elegantnim, suvremenim dizajnom te je vidljivo manji od uređaja MF3220. Dovoljno je kompaktan da bez problema stane na stol te je kao takav idealan za kućne urede i druga radna okruženja u kojima nema puno prostora. Da bi se osigurale dosljedno pouzdane performanse, a održavanje svelo na minimum,
i-SENSYS MF4010 koristi višenamjenski uložak. Toner, bubanj i elementi za čišćenje objedinjeni su u jednu jedinicu koju je jednostavno zamijeniti, što znači da se ispisni mehanizam zapravo obnavlja sa svakom zamjenom uloška. Osim toga, autentične Canonove laserske uloške moguće je u potpunosti reciklirati.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.