Canon: novi i revolucionarni imagePRESS C6000 i C6000VP

Fotografija članka: Canon: novi i revolucionarni imagePRESS C6000 i C6000VP

Modeli imagePRESS C6000 i imagePRESS C6000VP proširuju Canonovu liniju proizvoda u boji za digitalnu produkciju velikih količina materijala, a sadrže dobro poznate revolucionarne tehnologije imagePRESS, uključujući novi V-Toner, T-Developer i E-Drum, koji u kombinaciji s pojasom za napredni prijenos slike (Advanced Image Transfer Belt) i bezuljnim sustavom dvostrukog stapanja daju iznimnu kvalitetu tiska usporedivu s ofsetnim tiskom. Robustan dizajn mehanizma u kombinaciji s naprednim alatima za kontrolu slike i upravljanje bojom dosljedno daje otiske vrhunske kvalitete. Oba nova imagePRESS mehanizma dostupna su uz nekoliko snažnih poslužiteljskih dodataka koji podržavaju rukovanje najsloženijim poslovima s beskompromisnom lakoćom, bilo da sadrže statične ili varijabilne podatke.

Mark Lawn, direktor marketinga za područje Europe u odjelu Professional Solutions Strategic Marketing tvrtke Canon Europe, izjavio je: "Modeli imagePRESS C6000 i imagePRESS C6000VP temelje se na uspjehu modela imagePRESS C7000VP, koji je Canon do danas isporučio u više od 300 primjeraka, a cilj im je još većem dijelu tržišta digitalnog tiska ponuditi pristup Canonovoj vrhunskoj liniji imagePRESS i tako našim korisnicima omogućiti uživanje u najboljoj kvaliteti i produktivnosti u toj klasi. Novi modeli imagePRESS ujedno su ključni elementi u našem nastojanju da razvijamo potpuna rješenja i povećamo udio na tržištu digitalne produkcije u boji. Povratne informacije od korisnika vrlo su pozitivne te upućuju na zaključak da je robna marka imagePRESS već postala sinonim za najviše standarde digitalnog tiska i završne obrade."

Eirik Andersen iz norveške tvrtke LOS Grafisk slaže se s tom izjavom: "Canon je dio našeg poslovanja – surađujemo na poboljšanju radnih procesa, proizvoda i ostalog. Pomaže nam da ostvarimo zaradu."

Gerald Slot, generalni direktor nizozemske tvrtke MultiCopy, izjavio je: "Oba modela koja koristimo – C7000VP i C1 – ispunila su sva naša očekivanja. Materijale gramaže 300 g/m2 ispisuju brzinom od 70 str./min, a podržavaju bogatu paletu premazanih i nepremazanih papira te posebnih medija. Što se tiče kvalitete, jednaka je onoj ofsetnog tiska, a ponekad je i premašuje."

Model imagePRESS C6000 namijenjen je u prvom redu korporacijskim tiskarama te tržištu tiska na zahtjev, a nudi kvalitetan tisak uz razlučivost od 1200 tpi s 256 prijelaznih tonova pri nazivnoj brzini od 60 slika u boji u minuti kada se tiska na papir do gramaže od 135 g/m2. Podržava i tisak na bogatu paletu medija do gramaže od 300 g/m2.

Model imagePRESS C6000VP nudi istu vrhunsku kvalitetu tiska uz konstantnu nazivnu brzinu od 60 slika u boji u minuti pri tisku na papir do gramaže od 300 g/m2. Na modelima imagePRESS C6000 i imagePRESS C6000VP moguće je konfigurirati zalihu medija od maksimalno 10.000 listova iz čak osam različitih izvora, čime se potencijalno dobiva više od dva sata neprekinutog produkcijskog tiska.

Modeli imagePRESS C6000 i imagePRESS C6000VP kompatibilni su s dodacima za ulaganje papira i obradu poslije tiska za model imagePRESS C7000VP, a ti dodaci sada obuhvaćaju i ugrađenu mogućnost savršenog uveza. Osmišljen posebno za stroj za digitalni tisak imagePRESS da bi davateljima usluga tiska olakšao ponudu dodatnih usluga i generiranje dodatnih prihoda iz poslova manjeg opsega i tiska knjiga na zahtjev, novi dodatak Perfect Binder odlikuje se vrlo jednostavnim rukovanjem te svakom davatelju usluga tiska omogućuje jednostavnu produkciju visokokvalitetnih knjiga i savršeno uvezanih dokumenata uz minimalnu intervenciju.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.