Canon na sajmu drupa predstavio inovativne tehnologije

Fotografija članka: Canon na sajmu drupa predstavio inovativne tehnologije

Izložene bile su zajednički razvijene, nove i buduće tehnologije najavljene kao dio najbogatije linije profesionalnih ispisnih tehnologija i rješenja u tiskarskoj industriji. Canon želio je nadahnuti davatelje tiskarskih usluga pružanjem uvida u načine na koje Canonova tehnologija može proširiti njihove usluge, otvoriti nova tržišta te povećati produktivnost i prihode, i sada i ubuduće.

Uređaj za slaganje velikog kapaciteta – stvaranje vrijednosti
Nakon predstavljanja zajednički razvijenog uređaja Canon imagePRESS C7010VPS Canon i Océ nastavili su tijesnu suradnju na razvoju inovativnih rješenja za digitalni tisak. Na temelju uspjeha serija Canon imagePRESS C7010VPS i C7010VP zajedničkim su radom razvili uređaj za slaganje velikog kapaciteta kojim se obogaćuje linija uređaja za završnu obradu iz tih serija. Uređaj za slaganje kompatibilan je s otvorenim, standardnim sučeljem za uređaje za završnu obradu koje nudi neograničen kapacitet slaganja putem funkcije "odlaganja tijekom ispisa", koja olakšava neprekidnu produkciju te smanjuje zauzimanje prostora i potrebu za dodatnim ulaganjima. Uređaj nudi iznimno precizno slaganje idealno za ulaganje dokumenata u opremu za naknadnu obradu te podržava konfiguriranje visine stoga, čime se jamči točno podudaranje izlaznih i ulaznih materijala ako se naknadna obrada obavlja na drugoj lokaciji. Postoji i mogućnost korištenja originalne kutije u kojoj je papir dostavljen, čime se smanjuje utjecaj na okoliš.

Nova tehnologija – nove prilike
Pisač Océ ColorWave 650 Poster Printer, specijalizirana verzija pisača Océ ColorWave 650 je namijenjen tržištu POS uređaja, a podržava ispis na brojne formate papira brzinom od 155 listova formata A0 na sat. Ispisani materijali odmah se suše, otporni su na vodu, izrezani na odgovarajuću veličinu i spremni za postavljanje.

Novosti u liniji Océ ColorStream 3000 jesu osnovni model Océ ColorStream 3200 i brzi model Océ ColorStream 3900. U toj se liniji već nalazi model Océ ColorStream 3700. Novi Océovi digitalni tintni sustavi u boji, namijenjeni davateljima usluga transakcijskog tiska, nude velik raspon brzina te napredno upravljanje tintom i bojom, čime omogućuju ostvarivanje željenih rezultata u okviru zahtjevnih produkcijskih rokova.

Predstavljen je i Océ JetStream 4300, najnoviji model u portfelju tintnih pisača s neprekinutim ulaganjem. Taj produkcijski pisač u boji, koji ispisuje brzinom od 200 metara u sekundi, davateljima tiskarskih usluga omogućuje tiskanje knjiga, časopisa, novina i transakcijskih materijala kratke i srednje duljine.

Projekt Velocity – revolucija u digitalnom tisku velikog formata
Posjetitelji Canonova štanda imali su priliku vidjeti budućnost tiska velikog formata u obliku novog oglednog proizvoda – projekta Velocity. Taj digitalni pisač velikog formata spoj je tintne tehnologije Memjet i dokazano uspješnog Océova tijeka rada te omogućuje ispis do 500 otisaka u boji formata A0 na sat. Drugim riječima, za pola sata može ispisati dokument koji duljinom odgovara visini Eiffelova tornja. Velocity nudi isti kapacitet od šest rola s medijima kao i model Océ ColorWave 600/650, a koristi pet tintnih ispisnih glava Memjet istodobno, što mu omogućuje nanošenje više od tri milijarde kapljica tinte u sekundi. Uz stazu za papir širine 106 cm (42 inča) taj uređaj CAD, GIS i GA tržištu nudi novu razinu produktivnosti tiska velikog formata.

"Na drupi predstavljene tehnologije još su jedan dokaz da su Canon i Océ zajedno jači", izjavio je David Preskett, direktor odjela profesionalnog tiska za područje Europe u tvrtki Canon Europe. "Trajnim razvojem proizvoda i inovacijom Canon svojim korisnicima omogućuje iskorištavanje novih prilika koje se uočavaju kada se stvari sagledaju u široj perspektivi."

Canon na sajmu drupa predstavio inovativne tehnologije

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.