Canon ME20F-SHN mrežna kamera za FHD snimanje u uvjetima slabog osvjetljenja

Fotografija članka: Canon ME20F-SHN mrežna kamera za FHD snimanje u uvjetima slabog osvjetljenja

Nova Canon ME20F-SH je kamera odličnih performansi, a namijenjena je snimanju u uvjetima slabog osvjetljenja. Svojevrsni je nasljednik kamere oznake ME20F-SH, a razlikuje se po mogućnosti mrežnog povezivanja.

Oglas

Kamera Canon ME20F-SHN je idealna za primjenu u području video nadzora jer je krase izvanredne performanse pri slabom svjetlu, mogućnost povezivanja s mrežom i videoanalitika – sve to ugrađena u lagano i kompaktno kućište.

Kamera Canon ME20F-SHN opremljena je Full Frame 35-milimetarskim CMOS senzorom razlučivosti 2,26 MP i procesorom DIGIC DV 4, pa i u uvjetima vrlo slabog osvjetljenja nudi oštre Full HD videozapise u boji s niskom razinom šuma. Pikseli senzora i sklopovi za očitavanje koriste Canonove vlasničke tehnologije kako bi smanjili šum i ponudili iznimno veliku osjetljivost. Uz maksimalan ISO veći od 4 milijuna (+75 db), što znači izvanrednu osjetljivost pri uvjetima slabog osvjetljenja ME20F-SHN može snimiti objekte osvijetljene s manje od 0,0005 luksa. Uklanjanjem filtra za rezanje infracrvenog svjetla pri snimanju u infracrvenom načinu rada pri slabom se osvjetljenju mogu snimiti i još sitniji detalji.

Kao kod Canonove linije Cinema EOS, ova mrežna kamera na izborniku Custom Picture (Prilagođena slika) nudi Canon Log i Wide DR koji omogućuju širok dinamički raspon do 12 stupnjeva (800 %), a time i slike visoke kvalitete u cijelom rasponu osvijetljenosti. Izbornik Custom Picture nadograđen je funkcijom za oštru sliku koja u dobro osvijetljenim okruženjima omogućuje oštru sliku, a nisku razinu šuma pri slabom svjetlu. Te će značajke biti od neprocjenjive vrijednosti svim korisnicima koji žele jasnu i oštru sliku.

Unaprijeđene mrežne mogućnosti za primjene u području nadzora

ME20F-SHN ima priključke Ethernet, 3G/HD-SDI i HDMI, pa odgovara raznim uređajima s različitim videoizlazima i razne korisničke primjene. Za lokalni nadzor ME20F-SHN ima priključke 3G/HD-SDI i HDMI, dok Ethernet priključak omogućuje daljinsko upravljanje postavkama kamere, nadzor i snimanje preko web-preglednika, mobilnih uređaja ili nekog drugog softvera za upravljanje videozapisima. Utor za microSD karticu podržava snimanje i reprodukciju izravno s microSD kartice. Za jeftiniji automatski nadzor (bez ljudske intervencije) tu je šest ugrađenih funkcija za analizu videozapisa, dok ulazno-izlazno sučelje za alarm omogućuje aktivaciju automatiziranog snimanja i izlaza na vanjske uređaje prepoznavanjem pokreta i ulaznih podataka alarma. Uz funkciju smanjenja količine podataka specifičnog za područje (Area-specific Data Size Reduction, ADSR) ME20F-SHN nudi korisnicima snimanje apsolutnih detalja u određenim područjima od posebne važnosti uz istovremeno smanjenje razlučivosti na drugim područjima slike radi smanjenja mrežnog opterećenja. Za laku integraciju s postojećim sustavima za videonadzor, ME20F-SHN podržava cijelu lepezu softvera za upravljanje videozapisima preko protokola Canon WebView i ONVIF.

Operateri mogu odabrati savršen objektiv za sve scenarije snimanja i prateću opremu, pazeći na detalje kao što su kut gledanja i razina svjetline. Uz EF nosač sa sustavom pričvršćivanja Cinema Lock, kamera ME20F-SHN kompatibilna je s cijelim nizom objektiva iz Canonove ponude, uključujući one za zumiranje, s fiksnom fokalnom duljinom te odabrane objektive Cine Servo radi što veće kontrole. Podrška za PoE+ omogućuje da se prijenos podataka preko Etherneta i napajanje električnom energijom odvijaju preko jednog LAN kabela, što pak olakšava jednostavnu i brzu montažu kamere. Kompaktno kućište i lagan dizajn vrlo su važni korisnicima koji trebaju fiksnu ili prijenosnu kameru.

Canon ME20F-SHN – glavne značajke:

• oštar videozapis u boji s malo šuma čak i u uvjetima vrlo slabog osvjetljenja
• daljinska konfiguracija i nadzor preko mreže
• podržava cijeli niz primjena u području nadzora
• izlazni Full HD videozapis u visokoj kvaliteti
• prilagodljiva montaža

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.