Canon imageRUNNER ADVANCE- tiskarska platforma nove generacije

Fotografija članka: Canon imageRUNNER ADVANCE- tiskarska platforma nove generacije

Canon imageRUNNER ADVANCE- tiskarska platforma nove generacije

Uređaji su namijenjeni tvrtkama i ustanovama svih veličina, od malih i srednje velikih tvrtki do velikih korporacija, te im omogućuju povećanje učinkovitosti putem jednostavnije integracije u tijekove rada s dokumentima, uz smanjenje operativnih troškova, poboljšanu sigurnost dokumenata i manji utjecaj na okoliš.

Paul Rowntree, direktor marketinga za područje Europe u tvrtki Canon Europe zadužen za upravljanje proizvodima i strategiju, izjavio je: "Dokumenti su žila kucavice svake tvrtke i ustanove. Tvrtke svih veličina koriste dokumente za prijenos ideja, razmjenu kreativnih zamisli, sigurnosno kopiranje obavljenog posla te formalizaciju ugovora. Uređaji iz linije imageRUNNER ADVANCE istinski su višefunkcijski uređaji čiji projektanti razumiju važnost dokumenata u poslovanju. Zahvaljujući naprednom ispisu, obradi, objavljivanju i komunikaciji, imageRUNNER ADVANCE poboljšava proslovne procese naših korisnika i besprijekorno se integrira u postojeće sustave te tako stvara istinski digitalni ured.”

Nova generacija višefunkcijskih pisača u boji temelji se na uspjehu Canonove nagrađivane linije iR, a u nju su ugrađena saznanja prikupljena iz komentara korisnika i partnera, pa se može pohvaliti stotinama poboljšanja. Tako, primjerice, novi napredni kontroler nudi poboljšane performanse putem brže obrade. Dodatna poboljšanja Canonove revolucionarne tehnologije MEAP i partnerstva s vodećim proizvođačima programske opreme, npr. Adobeom, Microsoftom i NTWareom, jamče jednostavnu integraciju s uobičajenim uredskim sustavima, čime se znatno pridonosi poboljšanoj operativnoj učinkovitosti i sigurnosti.

Linija imageRUNNER ADVANCE automatizira postupke s dokumentima u kojima se radi s mnogo papira i pojednostavnjuje komunikaciju utemeljenu na dokumentima te tako zaposlenicima omogućuje veću produktivnost. Nova platforma korisnicima omogućuje i brzo skeniranje papirnatih dokumenata te njihovo slanje na brojna odredišta. Ugrađena podrška za mnoštvo novih datotečnih formata, u skladu s potrebama korisnika, uključujući Adobe® PDF, Adobe® PDFA1b, Office Open XML i Reader Extensions, korisnicima olakšava rad s papirnatim dokumentima, njihovo označavanje, primjenu bilješki, umetanje primjedbi te spremanje dokumenata radi dugoročne pohrane.

Korisničko sučelje s velikim, visokokvalitetnim TFT LCD dodirnim zaslonom, ugrađeno u svaki uređaj iz linije imageRUNNER ADVANCE, tvrtkama i ustanovama omogućuje prilagodbu zaslonskih mogućnosti pojedinim korisnicima. Korisnici mogu personalizirati i ubrzati pristup funkcijama najvažnijima za njihovu ulogu u tvrtki putem automatiziranih tijekova rada koji se obavljaju jednim dodirom.

“Canon uvijek nastoji proizvesti inovativne uređaje koji poboljšavaju način na koji posluju naši korisnici”, nastavlja Rowntree. “Platforma imageRUNNER ADVANCE predstavlja novu etapu u evoluciji tehnologije za uredski ispis i upravljanje dokumentima. Poboljšani dizajn i funkcije te suradnja sa stručnim partnerima stvaraju potpuno novu arhitekturu, omogućujući napredne performanse i upravljanje uređajima, vrhunsku kvalitetu slike i jednostavnije korištenje.”

Canon imageRUNNER ADVANCE- tiskarska platforma nove generacije

Linija imageRUNNER ADVANCE nudi i poboljšanu sigurnost dokumenata te ispunjava najstrože sigurnosne standarde u informatičkoj industriji. Tvrtke i ustanove mogu usvojiti portfelj sigurnosnih mjera koji odgovara njihovim konkretnim potrebama. Zaštita sigurnosti uređaja može se provoditi putem identifikacijskih kartica zaposlenika, ispisa koji prati svakog zaposlenika te uklanjanja tvrdih diskova. Dokumente ključne za poslovanje moguće je zaštititi paketom Document Scan Lock Kit, koji na ispisane dokumente primjenjuje sigurni vodeni žig, te putem poslužitelja za pravila Adobe® LiveCycle Rights Management, koji omogućuje nadzor nad pristupom skeniranim PDF dokumentima.

Pri projektiranju linije imageRUNNER ADVANCE vodilo se računa o zaštiti okoliša. Uzeti su u obzir svi mogući događaji u životnom vijeku uređaja i dokumenata koji se pomoću njih proizvode. Ta linija uređaja nudi, na primjer, najviše razine energetske učinkovitosti u informatičkoj industriji – ukupna emisija spojeva ugljika smanjena je za čak pedeset posto. U brojnim se vanjskim dijelovima uređaja koriste bioplastični materijali, a linija je kompatibilna sa standardom Energy Star i propisom ROHS.

Canon je za platformu imageRUNNER ADVANCE razvio i novu verziju svoga mogućnostima bogatog paketa programskih rješenja iW360. Novi iW Desktop korisnicima omogućuje bolju interakciju s uređajem, zahvaljujući čemu izrada dokumenata profesionalnog izgleda postaje jednostavnija no ikada prije.

Uz serije imageRUNNER ADVANCE C7000 i C5000, Canon je predstavio i seriju imageRUNNER ADVANCE C9000 PRO. Ti su uređaji za produkciju manjeg kapaciteta namijenjeni davateljima usluga profesionalnog tiska s produkcijom manjeg kapaciteta od onoga s kojim rade korisnici serije imagePRESS.

Izlazak linije imageRUNNER ADVANCE na tržište diljem Europe planira se za četvrto tromjesečje 2009. godine.

Canon imageRUNNER ADVANCE- tiskarska platforma nove generacije

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.