Canon imagePROGRAF iPF780/785, te iPF785 MFP M40 osvojili BLI nagrade

Fotografija članka: Canon imagePROGRAF iPF780/785, te iPF785 MFP M40 osvojili BLI nagrade

Canon Europe nam se pohvalio kako su osvojili je tri prestižne nagrade „Izbor“ („Pick“) tvrtke BLI za svoju seriju uređaja za tisak širokog formata Canon imagePROGRAF.

Oglas

Nagrade „Izbor“ tvrtke BLI rezultat su strogog testnog postupka koji traje dva mjeseca i ispituje svaki aspekt uređaja da bi potencijalnim kupcima pružio pouzdane informacije o tome koliko je pojedini uređaj prikladan za njihovo poslovanje.

Canonovi uređaji osvojili su sljedeće nagrade:
•    Canon imagePROGRAF iPF780/785 – izuzetan tehnički pisač u boji širokog formata 36“ (Outstanding 36” Colour Wide Format Technical Printer)
•    Canon imagePROGRAF iPF785 MFP M40 – izuzetan višefunkcijski uređaj (MFP) u boji širokog formata 36“ (Outstanding 36” Colour Wide Format MFP)
•    Canon imagePROGRAF iPF680/685 – izuzetan tehnički pisač u boji širokog formata 24“ (Outstanding 24” Colour Wide Format Technical Printer)

Uspjehu Canonovih uređaja imagePROGRAF na ovom testiranju pridonijelo je nekoliko faktora. BLI je uređaje osobito pohvalio za „besprijekornu pouzdanost“ i „izuzetnu produktivnost“ te se pohvalno osvrnuo na jednostavnost korištenja i mogućnost zamjene tinti tijekom rada i dosljednu kvalitetu otiska na različitim vrstama papira. BLI je pohvalio i inovativan dizajn radnih procesa za korištenje uređaja, uključujući mogućnost ispisa s prijenosnih uređaja te dijeljenja i ispisivanja dokumenata izravno iz servisa u oblaku – što je osobito korisno za inženjere i profesionalne tehničke dizajnere.

Više informacija o Canonovoj seriji uređaja za tisak širokog formata možete pronaći na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.