Canon imagePROGRAF iPF770 MFP L36 i iPF670 MFP L24 s novim funkcionalnostima

Fotografija članka: Canon imagePROGRAF iPF770 MFP L36 i iPF670 MFP L24 s novim funkcionalnostima

Canon je predstavio dva nova višefunkcijska uređaja za tisak velikog formata u ulaznom tržišnom segmentu – modele Canon imagePROGRAF iPF770 MFP L36 i imagePROGRAF iPF670 MFP L24.

Oglas

Novi uređaji nude praktičnu funkcionalnost ispisivanja, skeniranja i kopiranja malim tvrtkama iz područja arhitekture, inženjeringa i konstrukcije, proizvodnje i obrazovanja.

Razvijeni za urede u kojima nikad nema dovoljno prostora, uređaji Canon imagePROGRAF iPF770 MFP L36 i Canon imagePROGRAF iPF670 MFP L24 robusnog su i kompaktnog dizajna te zauzimaju najmanju moguću površinu. Opremljen 36-inčnim skenerom, model iPF770 MFP L36 je rješenje za kopiranje u tvrtkama koje se bave arhitekturom, inženjeringom i konstrukcijom i imaju potrebu za ispisom srednjeg ili manjeg obima. Model iPF670 MFP L24 dolazi s 24-inčnim skenerom, a dizajniran je za manje tvrtke i obrazovne ustanove kojima su potrebni alati za jednostavno skeniranje, kopiranje i tisak dokumenata. Oba uređaja mogu se pohvaliti jednostavnim korisničkim sučeljem za čije je savladavanje potrebno malo ili nimalo prethodnog iskustva te koje ne zahtijeva preveliku interakciju s korisnikom.

Tehnologija SingleSensor donosi savršenu dosljednost boja i vjerne slike, a sustav pigmentnih tinti i tinti na bazi koloranata s ukupno pet boja i ponovno formuliranim spektrom osigurava iznimnu kvalitetu otiska. Osim vrhunske kvalitete, modeli L36 i L24 tvrtkama svih veličina nude i povećanje produktivnosti i izlaza u jedinstvenom, svestranom i dostupnom višefunkcijskom uređaju.

Na tržištima kao što su konstrukcija, inženjerstvo i proizvodnja, ali i u uredima lokalne i državne uprave višefunkcijski uređaji postali su uobičajen alat zahvaljujući svojoj efikasnosti i visokoj kvaliteti skenirane slike. U skladu sa zahtjevima korisnika za praktičnim i povoljnim rješenjima, novi višefunkcijski uređaji posebno su dizajnirani da poboljšaju produktivnost manjih tvrtki kojima su se ovi uređaji možda do sad činili prekompleksnima za njihove potrebe.

Druge značajne prednosti novih uređaja uključuju mogućnost skeniranja na mrežu i USB memorije, smanjujući potrebu za autorizacijom poslova s povezanog računala. Skeniranje i kopiranje dostupno je u različitim razinama kvalitete da bi se omogućio tisak tehničkih crteža, postera velikog formata ili materijala za učenje. Za CAD okruženja koja zahtijevaju više detalja na raspolaganju su jednostavne mogućnosti prilagodbe slike.

Uređaji Canon imagePROGRAF iPF770 MFP L36 i Canon imagePROGRAF iPF670 MFP L24 bit će dostupni širom Europe od veljače 2016. godine.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.