Canon imagePRESS pisači dobili ISO/CD certifikat

Fotografija članka: Canon imagePRESS pisači dobili ISO/CD certifikat

Canon imagePRESS pisači dobili ISO/CD certifikat

Certifikat za validacijske otiske ISO/CD 12647-7 prvi je standard koji nudi testove ponovljivosti kvalitete slike u tonerskim sustavima tijekom određenog vremenskog razdoblja, čime se jamči precizno održavanje dosljednosti boja. Linija Canon imagePRESS dobila je certifikat nakon rigoroznih testova, što davateljima usluga ispisa i njihovim klijentima nudi dvostruko jamstvo sigurne i pouzdane kvalitete: s jedne strane dobivaju vrhunske Canonove proizvode, a s druge cijenjeni standard kvalitete.

Međunarodna organizacija za standardizaciju najveće je svjetsko tijelo za definiranje i objavu međunarodnih ISO standarda, a čini je mreža nacionalnih instituta iz privatnog i javnog sektora u 160 zemalja koji ispunjavaju potrebe tvrtki i društva u cjelini.

Canon je surađivao s njemačkim institutom Fogra na usklađivanju modela Canon imagePRESS C1+, imagePRESS C6000 i imagePRESS C7000VP, uključujući poslužiteljske alate i alat i1 Process Control za upravljanje bojom na polumat i sjajnim medijima, sa standardom ISO.

Ben Coles-Porter iz odjela za marketing u Europi u tvrtki Canon Europe izjavio je: "Iako su klijenti svjesni visoke kvalitete koju nudi digitalni tisak, i dalje od svojih davatelja usluga tiska očekuju standard za probne otiske. Novi standard ISO/CD 12647–7 prvi nam put daje prepoznatljiv standard kvalitete koji davateljima usluga tiska omogućuje postizanje najboljih mogućih rezultata na strojevima iz linije Canon imagePRESS.

Tijekom sljedećih ćemo mjeseci raditi na uspostavljanju europske infrastrukture putem koje ćemo to znanje prenositi svojim korisnicima te pružati podršku za njega. Ponudit ćemo potpun paket profesionalnih usluga i podrške koji će našim korisnicima omogućiti postizanje usklađenosti sa standardom ISO/CD 12647–7 te obučavanje rukovatelja strojevima za trajno održavanje tog standarda, a ponudit ćemo im i pomoć Canonovih tehničara koji će jamčiti trajno održavanje performansi strojeva na najvišoj razini."

Canon imagePRESS pisači dobili ISO/CD certifikat

Novi certifikat za validacijske otiske ponudit će davateljima usluga tiska konkurentsku prednost na području kvalitete jer će svojim klijentima moći ponuditi probne otiske gotovo jednake kvalitete onoj na temelju koje se sklapaju ugovori o kvaliteti usluge te će im omogućiti kvalitativnu usporedbu digitalnog tiska s litografskim i ofsetnim tiskom. Canonova linija imagePRESS sinonim je za kvalitetu, a novi standard njezinim korisnicima nudi certificiran, pouzdan i stabilan sustav koji jamči pouzdane probne otiske nužne pri radu s materijalima u boji.

Mr. sc. Andreas Kraushaar, šef odjela pripreme za tisak u Fogri, izjavio je: "Oduševljeni smo što smo imali priliku surađivati s Canonom, jednim od prvih proizvođača koji je testirao usklađenost svojih strojeva sa sustavom validacijskih otisaka ISO/CD 12647-7. Nije jednostavno zadovoljiti taj standard. Potrebna su osjetna ulaganja proizvođača te smo se susreli s mnogim sustavima koji nisu prošli test. Canon je ostvario velik rezultat jer je čitava njegova linija imagePRESS zadovoljila standard, a mi im čestitamo na usklađenosti."

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.