Canon imagePRESS C850 i C750 nude proširene mogućnosti primjene

Fotografija članka: Canon imagePRESS C850 i C750 nude proširene mogućnosti primjene

Canon Europe je svojem portfelju proizvoda s vrha imagePRESS ponude dodala dva nova digitalna tiskarska stroja – Canon imagePRESS C850 i C750.

Oglas

Kao odgovor na potrebe kupaca za prilagodljivijim tiskarskim strojevima koji nude dosljedno visoku kvalitetu ispisa, vrhunske performanse i dokazanu pouzdanost u malom ali robusnom pakiranju, serija Canon imagePRESS C850 inspirirat će komercijalne tiskare i korporativne reprografske odjele (CRD-ove, corporate reprographic departments) da prošire svoje mogućnosti primjena i osvijeste svoje ambicije rasta poslovanja.

Novi su tiskarski strojevi savršeni za korisnike s uobičajenim količinama tiska do 170 000 A4 stranica mjesečno i obuhvaćaju sljedeće inovacije i mogućnosti za podizanje učinkovitosti u okruženjima masovnog ispisa i produkciju posve dovršenih rezultata:
•    dosljedna brzina tiska od 85 str./min odnosno 75 str./min na medijima do 220 gsm i izvrsne performanse u primjenama na različitim medijima do 300 gsm
•    mogućnost automatskog tiska dvostranih natpisa, čime se otvaraju novi izvori prihoda
•    novi uzorak pregledavanja od 190 crta po inču omogućuje tisak predivnih slika
•    poluautomatska registracija stranica koja omogućuje operateru da se bavim drugim aktivnostima s dodatnom vrijednosti
•    dodatne mogućnosti završne obrade omogućuju nove i vrjednije primjene
•    novi PRISMAsync verzije 5.0 koji osigurava optimalne sveukupne performanse tiskara

Serija Canon imagePRESS C850 može dvostrano otisnuti natpise, ispisivati na omotnice standardne veličine i otiskivati uzorke iznimne kvalitete na teksturirane podloge, pa se davatelji usluga ispisa mogu bez bojazni otisnuti u isplativija područja primjene i privući nove kupce. Zahvaljujući svojoj sposobnosti rada s podlogama od 52 do 300 gsm i održavanja maksimalne brzine do 220 gsm, modeli C850/C750 jednostavno se hvataju u koštac s cijelim nizom uobičajenih primjena tiska, od brošura i pozivnica do postera i personaliziranih izravnih marketinških materijala.

Poboljšan laser i novi uzorak pregledavanja od 190 crta po inču skupa s Canonovim tonerom Consistently Vivid (CV) osiguravaju izvanrednu kvalitetu tiska na svakoj stranici, bez obzira o trajanju i broju stranica. Poluautomatskom se tehnologijom registracije pojedinih stranica koja poboljšava učinkovitost tiskara u samo pet minuta postiže precizna registracija medija.

Uvrštavanje novog rezača za prednji rub knjižica, dodatka za izradu rupica i presavijanje tijekom tiska u nove tiskarske strojeve daje davateljima usluga ispisa mogućnost proširenja ponude završne obrade, pa mogu svojim korisnicima ponuditi ljepše i vrjednije tiskane dokumente. Proširujući raspon ugrađenih mogućnosti završne obrade, Canonovih i drugih proizvođača, korisnici sada mogu odabrati integrirati rezanje pomoću tri noža, savršen uvez do 200 listova, klamanje do 100 stranica kao kod bilježnice, spiralni uvez i izradu knjižica uz višestruko presavijanje.

Novi tiskarski strojevi Canon imagePRESS C850 i imagePRESS C750 su u regiji EMEA dostupni od listopada 2016. godine.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.