Canon imagePRESS C800 s izuzetnom reprodukcijom boja

Fotografija članka: Canon imagePRESS C800 s izuzetnom reprodukcijom boja

Davatelji usluga tiska u regiji EMEA izuzetno su zainteresirani za novu kompanijinu seriju uređaja Canon imagePRESS C800.

Oglas

Canon Europe objavio je da je potražnja za njegovom novom serijom uređaja za produkcijski ispis u boji na pojedinačne listove imagePRESS C800 izuzetno visoka još od predstavljanja ovih uređaja na događaju „Canon For Business 2014“ u svibnju ove godine u Njemačkoj. Narudžbe uređaja Canon imagePRESS C800 u različitim konfiguracijama na području Europe, Bliskog istoka i Afrike premašile su brojku od 900 komada, a najveći interes dolazi od davatelja usluga tiska (print service provider – PSP) i internih odjela za tisak u tvrtkama širom regije EMEA. Reakcije korisnika ukazuju na „izuzetnu kvalitetu reprodukcije boja“ i „visoku produktivnost“ kao glavne razloge popularnosti ove serije.

Canon imagePRESS C800 koji je u Canonovu portfelju uređaja za digitalni tisak smješten između serija imageRUNNER ADVANCE C9000 i imagePRESS C6011(S) nudi otisak visoke kvalitete uz vodeću produktivnost na tržištu.

Ovako visoka razina interesa i velik broj zaprimljenih narudžbi za našu novu seriju C800 pokazuju da kupci cijene mogućnosti svestranog, produktivnog i kvalitetnog uređaja u svom poslovanju.
– Adrian Campomanes, voditelj razvoja marketinga proizvoda za profesionalni tisak u Europi i Velikoj Britaniji (European & UK Product Marketing Business Developer, Professional Print) u tvrtki Canon Europe

Povratne informacije sudionika u Canonovu programu vodećih kupaca ukazale su na ključne čimbenike popularnosti nove serije C800: kvalitetu reprodukcije boja, fleksibilnost te mogućnost postizanja izuzetno visoke produktivnosti.

Peter Moes, vlasnik dviju franšiza tvrtke za tisak i marketing MultiCopy|The Communication Company iz gradova Almerea i Lelystada u Nizozemskoj, sudjelovao je u programu za vodeće kupce i već je profitirao od prednosti koje Canon imagePRESS C800 donosi njegovu poslovanju.

Volker Dörfel, voditelj tiskare u tvrtki NOW IT GmbH, korporativnom reprografskom odjelu njemačkog državnog mirovinskog fonda Deutsche Rentenversicherung, također ima riječi hvale.  “Izuzetno smo zadovoljni ukupnim performansama serije Canon imagePRESS C800.  Zahvaljujući intuitivnom sučelju, jednostavna je za korištenje, no ono što me najviše impresioniralo kvaliteta su otiska te lakoća kojom dosljedno koristi papir veće specifične mase, čak i na visokim produkcijskim brzinama.”

Od trenutka kad je u njegov odjel uveden uređaj iz serije C800 za različite namjene, g. Dörfel je mogao iz upotrebe izbaciti dva manja uređaja, što je dodatno smanjilo troškove i povećalo efikasnost.

Serija Canon imagePRESS C800 sastoji se od dvaju modela – imagePRESS C700 brzine 70 str./min te imagePRESS C800 brzine 80 str./min – i donosi najnoviju tehnologiju u kombinaciji s poboljšanim rješenjima poznatim iz Canonove perjanice imagePRESS C7011VP(S). Zahvaljujući tome, serija C800 može postići visoku razinu kvalitete otiska, produktivnosti i svestranosti u komercijalnoj ili internoj upotrebi.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.