Canon imagePRESS C7010VPS i Océ PRISMA®sync – digitalni produkcijski tiskarski stroj

Fotografija članka: Canon imagePRESS C7010VPS i Océ PRISMA®sync – digitalni produkcijski tiskarski stroj

Taj zajednički razvijen proizvod važan je korak naprijed u atraktivnoj suradnji Canona i Océa jer dokazuje sinergiju aktualnih napora na polju istraživanja i razvoja te Canonovim i Océovim klijentima jamči pristup najboljoj tehnologiji u tiskarskoj industriji. Predstavljanjem novog proizvoda Canon i Océ dokazali su da su zajedno jači, a cilj im je zauzeti vodeći položaj u globalnoj tiskarskoj industriji.

Serija imagePRESS C7010VPS postavlja nove standarde na području produkcijskog tiska u boji i učinkovitosti tijeka rada, a korisnicima nudi jedinstvene prednosti tiskarskog stroja koji je spoj Canonove dokazane tehnologije digitalnog tiska u boji i Océova upravljanja operacijama putem programske opreme PRISMAsync. Profesionalnim tiskarima to spajanje korisničkog sučelja i tiskarskog stroja u jedan integrirani sustav omogućuje tisak ofsetne kvalitete i poboljšava produkcijsku učinkovitost, a ujedno nudi praktičnost, veličinu serija i cjenovne pogodnosti digitalne produkcije.

U novoj se seriji predstavlja niz jedinstvenih značajki za poticanje produktivnosti, uključujući inteligentan alat za zakazivanje poslova i tijek rada utemeljen na medijima, kojima se minimizira prazan hod i povećava sloboda korisnika u planiranju poslova.

U modele imagePRESS C7010VPS, imagePRESS C6010VPS te imagePRESS C6010S ugrađene su sve značajke platforme imagePRESS C7010VP, koju je Canon predstavio na sajmu IPEX 2010. godine. Napredne tehnologije za rad sa slikovnim sadržajima i upravljanje medijima te proširena podrška za medije i mogućnosti završne obrade omogućuju dodatnu profitabilnost putem povećane produktivnosti i fleksibilnosti, a sada ih dopunjuje i Océovo izvanredno rješenje za upravljanje bojama i tijekom rada.

Océovo sučelje PRISMAsync u seriju imagePRESS C7010VPS donosi znatnu snagu obrade, integrirani Adobe® RIP, vrhunsku kontrolu medija i napredno upravljanje bojama te tako omogućuje dojmljivu brzinu RIP-a i vrhunsku kvalitetu boje. Otvoreno sučelje nudi mogućnost povezivanja s raznim tijekovima rada te tako omogućuje jednostavnu integraciju sustava u standardne tijekove rada u tiskarskoj industriji.

Model imagePRESS C7010VPS omogućuje daljnje ubrzanje produkcije putem intuitivnih operacija i inteligentnog alata za zakazivanje poslova, kojim se znatno povećava produktivnost jer omogućuje planiranje produkcije do osam sati unaprijed. Programska oprema Océ PRISMA pojednostavnjuje tijekove rada utemeljene na zadacima, čime se stručnjacima za pripremu tiska omogućuje da se usredotoče na pripremu dokumenata, dok se rukovatelji strojem mogu posvetiti produkciji.

Korisnicima je na raspolaganju jedinstven pristup u kojem se tijekovi rada temelje na medijima, a za pripremu tiska i produkciju koristi se jedan katalog medija. Korisnici koji šalju poslove na stroj jednim klikom odabiru odgovarajući medij iz detaljnog kataloga medija pohranjenog u sustavu. Rukovatelj strojem na taj način dobiva preciznu informaciju o tome koji medij koristiti, a stroj se automatski konfigurira za odabrani medij. Takav rad utemeljen na medijima rukovatelju omogućuje da unaprijed pripremi poslove, a ujedno na minimum svodi pogreške, trajanje posla i škart.

"Kvaliteta stroja Canon imagePRESS C7010VPS i kratko vremensko razdoblje u kojem smo ga predstavili na tržištu dokaz su tijesne suradnje koja već postoji između Canona i Océa", izjavio je David Preskett, direktor odjela profesionalnog tiska za područje Europe u tvrtki Canon Europe. "I Canon i Océ svjesni su stručnosti druge strane, što nam omogućuje da zajedno budemo jači, a zahvaljujući zajedničkim inovacijama kao što je imagePRESS C7010VPS u boljem smo položaju no ikad da klijentima omogućimo prodor na nova područja  poslovanja i iskorištavanje prilika koje su im na raspolaganju."

 "Tisuće korisnika tiskarskog stroja Océ VarioPrint već uživa u prednostima rješenja za upravljanje tijekom rada PRISMAsync namijenjenih crno-bijeloj produkciji", komentirao je Nick Klitsie, potpredsjednik odjela Business Group Office and Printroom u tvrtki Océ. "Canon i Océ sada su spojili dojmljivu kvalitetu, brzu produktivnost i učinkovitost rješenja za upravljanje tijekom rada PRISMAsync u jedan snažan tiskarski sustav u boji koji korisnicima otvara novi svijet poslovnih mogućnosti. Novi modeli neće samo poboljšati produkcijsku učinkovitost, već će fleksibilnost koju nude na području upravljanja medijima, duljine serija i intuitivnog rukovanja profesionalnim tiskarima omogućiti obogaćivanje ponude i povećanje profitabilnosti."

Novi tiskarski strojevi imagePRESS C7010VPS, imagePRESS C6010VPS i imagePRESS C6010 S bit će dostupni putem Canonovih i Océovih organizacija za izravnu prodaju u Europi te putem njihovih mreža akreditiranih distributera. Korisnici će uživati u visokoj kvaliteti usluge koju nude Canon i Océ, poznati po svom vrlo brzom reagiranju na probleme i mreži iskusnih tehničara.

Dvije tvrtke planiraju integrirati programsku opremu PRISMAsync u model iz Canonove serije uredskih višefunkcijskih uređaja imageRUNNER ADVANCE.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.