Canon imageFORMULA DR-7090C, skener za svestrane urede

Fotografija članka: Canon imageFORMULA DR-7090C, skener za svestrane urede

Canon imageFORMULA DR-7090C, skener za svestrane urede

Canon Europe je predstavio skener Canon imageFORMULA DR-7090C, nasljednika modela DR-7080C. Fleksibilnost je osnovna značajka ovog uređaja. Brza, plošna jedinica za skeniranje formata A3 omogućuje učinkovito skeniranje uvezanih i oštećenih dokumenata/dokumenata loše kvalitete. Skener sadrži i automatski obostrani ulagač dokumenata kapaciteta sto stranica, s jednom stazom, koji u jednoj minuti može obraditi čak sedamdeset stranica. Takvo je robusno automatizirano skeniranje osobito korisno tvrtkama i ustanovama koje skeniraju velike serije dokumenata, a žele maksimizirati produktivnost.

DR-7090C poslove skeniranja čini jednostavnima i produktivnima. Korisnici mogu dodijeliti do 99 različitih zadataka skeniranja putem jednostavnog alata za registraciju poslova. Jednostavnim pritiskom na gumb dokumente je moguće skenirati i poslati na niz odredišta, uključujući dijeljene mape, poruke e-pošte i pisače, i to u nizu formata kao što su TIFF i pretraživi PDF.

DR-7090C donosi osjetna poboljšanja kvalitete slike zahvaljujući poboljšanim značajkama za obradu slika. Skener automatski kompenzira i poboljšava skeniranu sliku radi postizanja gotovo savršene kvalitete slike, čak i kada izvorni dokument sadrži znakove i druge sadržaje koji su loše kvalitete i teško čitljivi.

Sean Suematsu, direktor marketinga u odjelu European New Business Solutions tvrtke Canon Europe, izjavio je: "Uredi u toj kategoriji trebaju visokokvalitetan uređaj za skeniranje koji nudi svestranost. Kombinacija automatskog ulagača dokumenata i plošnog skenera čini model DR-7090C privlačnim poslovnim rješenjem za dinamična uredska okruženja i studije za skeniranje."

Suematsu dodaje: "Predstavljanje modela DR-7090C potvrda je Canonove odlučnosti u trajnom razvoju i jačanju portfelja imageFORMULA. Odlučni smo zadržati vodeći položaj na europskom tržištu kompaktnih skenera za produkciju ponudom učinkovitih rješenja koja ispunjavaju zahtjevne potrebe poslovanja."

Canon imageFORMULA DR-7090C bit će dostupan diljem Europe od 24. studenog 2008.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.