Canon i Software Imaging: upravljački program za pisače u Citrix okruženjima

Fotografija članka: Canon i Software Imaging: upravljački program za pisače u Citrix okruženjima

Canon i Software Imaging: upravljački program za pisače u Citrix okruženjima

Canonov "lagani" upravljački program koji je razvio Software Imaging mnogo manje opterećuje korporacijske IT resurse od standardnih upravljačkih programa za pisače. Troši deset puta manje memorije od standardnih upravljačkih programa, a – što je vrlo bitno – ta se potrošnja ne povećava instaliranjem dodatnih upravljačkih programa. Osim toga, novi upravljački program na minimum svodi mrežni promet koji se generira ispisom, i to zahvaljujući poboljšanom sažimanju mrežnih podataka.

Adam Gillbe, direktor marketinga u odjelu European Solutions tvrtke Canon Europe, izjavio je: "Budući da slušamo što nam govore klijenti, znali smo da postoji potražnja za upravljačkim programom za pisače u Citrix okruženjima koji bi manje opterećivao resurse. Lagani će upravljački program poboljšati učinkovitost mreže i omogućiti osjetne uštede oslobađanjem vrijednih IT mrežnih resursa i vremena krajnjih korisnika."

Kevin Jampole, direktor prodaje i marketinga u tvrtki Software Imaging, izjavio je: "Razvoj upravljačkog programa za pisače posebno namijenjenog Citrix okruženjima zahtijevao je nov i inovativan pristup. U tijesnoj suradnji s Canonom razvili smo ‘lagan’, no ipak snažan upravljački program za pisače koji će Canonovim korporacijskim klijentima donijeti opipljive prednosti. Riječ je o zadnjem u nizu postignuća u uspješnom partnerstvu Canona i Software Imaginga, koje traje već više od dvadeset godina."

Lagani upravljački program najnoviji je zajednički projekt nastao u partnerstvu dviju tvrtki, koje je započelo početkom devedesetih, kada je Software Imaging razvio prvi 24-bitni Windows upravljački program s podrškom za boju za Canon CLC-10. Nedavno su Canon i Software Imaging surađivali na sajmu Drupa 2008., na kojem su zajednički predstavili nova XPS rješenja.

Lagani upravljački program podržava široku lepezu Canonovih uređaja, od običnih do višefunkcijskih pisača. Upravljački je program robustan i skalabilan, a podržava istodobnu obradu velikog broja poslova ispisa. Koristi i tehnologiju ManageRight tvrtke Software Imaging, za koju se očekuje dobivanje patenta, a koja pojednostavljuje omogućivanje i onemogućivanje funkcija za razne grupe krajnjih korisnika.

Lagani upravljački program bit će dostupan širom Europe u studenom 2008. godine.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.