Canon i-SENSYS LBP250 je novi i brzi jednofunkcijski poslovni

Fotografija članka: Canon i-SENSYS LBP250 je novi i brzi jednofunkcijski poslovni

Canon Europe je predstavio nove A4 jednofunkcijske crno-bijele pisače. Canon i-SENSYS LBP250 je osmišljen kao odgovor na izazove obrade dokumenata i fleksibilnog rada malih i srednjih tvrtki i radnih grupa.

Oglas

Nova serija LBP250 puna je mogućnosti koje poboljšavaju procese i produktivnost u različitim uredskim okruženjima. Ta nova serija zamjena je za uređaj LBP6310dn i seriju LBP6600. Brzi monokromatski laserski pisači spajaju brzinu i robusnost u malom stolnom kućištu, pouzdano stvarajući crno-bijele otiske prikladne za različita uredska okruženja. S podrškom za AirPrint i Google Cloud Print, Wi-Fi vezom i besplatnom aplikacijom za iOS i Android (Canon PRINT Business), nova serija i-SENSYS LBP250 osmišljena je da bi optimizirala mobilni rad u bilo kojem uredu. Za bolji doživljaj korištenja uređaji LBP253x opremljeni su dodirnim zaslonom u boji i podržavaju NFC koji omogućuje ispis dodirivanjem kompatibilnih mobilnih uređaja i pisača.

LBP252dw i LBP253x standardno dolaze s ugrađenim sigurnim ispisom te podrškom za iPSec i Department, smanjujući rizik sigurnosnih propusta i omogućujući bolju kontrolu ispisa dokumenata. LBP253x podržava Canonov softver za upravljanje izlazom uniFLOW i nudi povišenu razinu kontrole u tvrtkama, omogućujući siguran, bezbrižan ispis i centraliziranu kontrolu pristupa koja pomaže smanjiti, dodijeliti i nadzirati troškove ispisa.

Svi novi uređaji dolaze sa značajkom e-Maintenance da bi smanjili administrativni teret svojeg korištenja i omogućili kontrolu svih umreženih uređaja.

Canon i-SENSYS LBP250 bit će dostupan širom Europe od studenog 2015. godine.

Canon i-SENSYS LBP250 – najvažnije značajke:
•    Brzina ispisa 30 – 33 stranice po minuti
•    Funkcija sigurnog ispisa
•    Wi-Fi veza
•    Podrška za AirPrint i standard MOPRIA
•    Podrška za Google Cloud Print
•    Dodirni zaslon u boji (LBP253x)
•    Kapacitet do 800 listova i automatski obostrani ispis
•    Spreman za uniFLOW, Canonov softver za upravljanje izlazom

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.